ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

CLEMENTONI CLEMMY AUTO S OBLICIMA

58,70 KM
Na stanju
73150
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Inovativna igra sa Clementoni Soft Clemmy automobilom koji spaja uzbudljivu vožnju i kreativnost uz meke umetke i Clemmy kocke. Ovaj automobil igračka ne samo da pruža sate zabave, već i podstiče razvoj različitih vještina kod najmlađih.

    Meki umeci na automobilu su pravo malo blago za dodir i istraživanje. Djeca će uživati u istraživanju različitih oblika i tekstura u reljefu, podstičući razvoj dodira i spretnosti. Krov automobila je posebno igralište za slaganje Clemmy kockica koje se lako stavljaju i izvlače. Osim toga, krov se otvara i postaje praktičan pretinac za odlaganje svih kockica, čime se održava urednost i organizacija igre. Mekani bočni prozori dodatno obogaćuju igru, omogućujući djeci da ubacuju i izvlače kocke iz autića.

    Set dolazi sa 8 mekanih i sigurnih kocki, zajedno sa automobilom, čineći ovu igru potpuno sigurnom i edukativnom. Sve kocke su 100% perive u veš mašini, čineći održavanje igre jednostavnim i praktičnim. Izrađene od netoksičnog, perivog i mirisnog materijala, ove meke i šarene kocke podstiču razvoj spretnosti, taktilne i vizuelne percepcije kod djeteta, pružajući im nezaboravno iskustvo istraživanja i učenja.
    Preporučeni uzrast: 6-36 mjeseci

MOŽDA VAS ZANIMA