ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

MALI ANĐEO,PETIT ANGEL HALJINA LUCE

79,00 KM
Na stanju
89501
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Muslin haljina Luce izrađena od nježnog i prozračnog muslina. Ime Luce izabrali su upravo naši kupci. Ugodna i mekana na dječjoj koži, širokog kroja kako ne bi sputavala dijete. Bez obzira što ima duge rukave, ugodna je i za nošenje po velikim vrućinama, a još jedna prednost je što upija znoj. Haljinu Luce možete nositi kako u svečanim, tako i u svakodnevim prilikama. Posebna je, čarobna, svjetlucava. Možete je nositi i na krštenje, ali i kao haljinu u koju ćete presvući dijete nakon obreda.

    Muslin haljina Luce može se nositi kako u svečanim, tako i u svakodnevim prilikama. Posebna je, čarobna, svjetlucava. Možete je nositi i na krštenje, ali i kao haljinu u koju ćete presvući dijete nakon obreda.

    Haljinu možete kombinirati s balerinkama u istom materijalu i/ili svijećom za krštenje izrađenom da odgovara dizajnu haljine.

    Materijal: 100% pamuk (muslin)
    Boja: ivory sa zlatnim točkicama
    Svojstva:

    poznato je da za svoje proizvode biramo isključivo materijale visoke kvalitete
    naše tkanine imaju OEKO-TEX 100 class I certifikat;
    Petit Angel proizvodi za bebe i djecu dio su ekskluzivne kolekcije. Kvaliteta na prvom mjestu, prezicnost izrade i puno ljubavi umješani su u svaki proizvod koji stvaramo.

    Veličina:

    Naše veličine su realne i odgovaraju djetetovoj dužini; u napomeni navedite djetetovu dužinu i datum prigode.
    Radimo je do veličine 98, tj. do djetetove visine od cca 100cm (izmjerite dijete, jer većini curica od 4g /ako nisu krupnije građe/ naše haljine vel.98 idealno odgovaraju).

    Savjetujemo da prilikom odabira haljine pošaljete dužinu djeteta i datum prigode kako bi vam preporučili idealnu veličinu. Bitno je da haljina idealno pristaje. Ako haljinu mislite nositi duže, ne samo za prigodu, onda uzmite broj veću.
    Održavanje:

    Muslin je nježan materijal i savjetuje se prati na programu za osjetljivo rublje (delicato ili sensitive). Sušenje na zraku. Ovaj tip muslina se pranjem više nabire, nije ga potrebno glačati, ali ako želite da se opet raširi, onda je nakon pranja dobro protresite ili nakon sušenja izglačajte s naopake strane na lagano.

MOŽDA VAS ZANIMA