ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

CYBEX SIRONA GI I-SIZE-LAVA GREY MID GREY

915,25 KM
Na stanju
00709
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Vrhunska udobnost i sigurnost, prve četiri godine. Autosjedalica Sirona Gi i-Size okrenuta prema natrag ima rotaciju od 360° za jednostavno ukrcavanje i sveobuhvatnu ventilaciju za udobnost tijekom cijele godine.

    DO 50% VIŠE RAZINE SIGURNOSTI*

    Okrenuta prema natrag – jedan od najsigurnijih načina putovanja u autosjedalici. U kritičnim prvim trenucima frontalnog sudara, djetetovo tijelo je gurnuto o podstavljenu školjku autosjedalice. To svodi kretanje na minimum i smanjuje silu koja djeluje na djetetov vrat. Obavezno do 15 mjeseci (76 cm), preporučujemo da dijete držite okrenuto prema natrag što je duže moguće. Sirona Gi i-Size dizajnirana je za udobno sjedenje vašeg djeteta okrenuto prema natrag dok ne dostigne 20 kg.


    *u usporedbi s istim sjedalom okrenutim prema naprijed u slučaju frontalnog sudara. Rezultat internog testiranja korištenjem ADAC-ovih kriterija za ispitivanje prednjeg sudara iz 2022.

    BRZO I JEDNOSTAVNO UKLJUČIVANJE

    Početak vašeg putovanja bez stresa. Samo zakrenite autosjedalicu prema vratima automobila i unesite svoje dijete u bilo koji naslonjeni položaj. Izbjegavate naprezanje leđa, dok se vašem djetetu udobno nalazi u položaju koji mu odgovara, bilo da je novorođenče ili malo dijete. Prebacivanje s vožnje unatrag na vožnju prema naprijed jednako je jednostavno.

    OPTIMALNA PROZRAČNOST

    Sveobuhvatna zračna ventilacija Sirona Gi i-Size omogućuje strujanje zraka kroz ventilacijske kanale unutar autosjedalice, odvodeći toplinu i pomažući izbjeći vruću i znojnu vožnju vašeg mališana. Odabir verzije mrežaste tkanine još više povećava protok zraka – uz do 6 puta veću prozračnost od usporedivih tkanina autosjedalica. Jasan izbor za udobnost u svako godišnje doba.

     

    • UN R129/03
    • 61 - 105 cm (od 40 cm s umetkom za novorođenče) * umetak se kupuje zasebno i nije uključen u cijenu - naruči ovdje
    • Maks. 20 kg; od cca. 3 mjeseca do 4 godine (od rođenja s umetkom za novorođenče)

    Karakteristike

    Dob djeteta: 0 mj+
    Boja: Siva
    Naziv varijante proizvoda: Lava Grey
    Tip proizvoda: Autosjedalica Grupa 0+, 1 (0-18 kg)
    Grupa autosjedalice: Grupa 0+, 1 (0-18 kg)
    Montiranje u autu: Isofix
    Smjer sjedala: Prema naprijed/nazad
    Dimenzije: D 71 x Š 44 x V 75 cm

MOŽDA VAS ZANIMA