ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

ZOPA DRVENI GUSARSKI BROD

70,55 KM85,00 KM
Na stanju
07057
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Potiče maštu, sigurne neotrovne boje, podržava dječji razvoj, sati privlačne zabave, prekrasni detalji i izrada, od drveta, može poslužiti i kao ukras, pogodan za djecu od 3 godine - ovo je Drveni gusarski brod.
    Uključite se u zabavu
    Drveni gusarski brod koji priča puno priča i izvor je beskrajne zabave postat će omiljena igračka i vašem malom gusaru. Brod je idealno sredstvo za poticanje razvoja vašeg djeteta. Sa sigurnim netoksičnim bojama te prekrasnim detaljima i kvalitetom izrade, primjeren je za djecu od 3 godine. Izrađen od kvalitetnog drva, nudi ne samo zabavu već i mogućnost korištenja kao ukrasa.

    Poticanje djetetove mašte i razvoja -sati zanimljive zabave
    Gusarski brod potiče razvoj finih motoričkih sposobnosti i mašte djeteta. Zahvaljujući koordinaciji oko-ruka koja je potrebna tijekom igre, jača njegova sposobnost komunikacije i samopouzdanje. Uz ovaj brod dijete u paketu ima sve što mu je potrebno za avanturističku igru s gusarima.

    Neprekidna zabava s ovim gusarskim brodom omogućit će i roditeljima vrijeme samo za sebe dok njihovo dijete uranja u svijet gusara i istraživanja. Stvorite prostor za razvoj svog djeteta s ovim fascinantnim drvenim gusarskim brodom!

    - Prikladno za djecu od 3 i više godina
    - Drvene figure uključene
    - Sati zabave
    - Razvija motoriku, koordinaciju oko-ruka i maštu
    - Izrađen od izdržljivog drva i boja na bazi vode
    - Kompaktna veličina (43 × 39 cm)
    - Dobar savjet za dar

MOŽDA VAS ZANIMA