ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

ZOPA DRVENA AKTIVNA HODALICA

109,85 KM
Na stanju
37108
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Višenamjenska igračka, interaktivna prohodalica. Montessori elementi, razvoj fine motorike, vježbanje hoda i podrška za ravnotežu, izdržljivo drvo bez iverja, netoksične boje na bazi vode, pogodno za djecu od 1,5 godina - ovo je drvena hodalica za aktivnosti
    Korak po korak u svijet otkrića!
    Drvena hodalica za aktivnosti ne samo da potiče vježbanje hoda, već je opremljena i mnogim elementima koji razvijaju koordinaciju oko-ruka - vaš mališan će se s hodalicom jako zabaviti, ali će također podržati svoj psihomotorni razvoj radosnom i privlačnom igrom. Interaktivna ploča uključuje klizni labirint i zabavnu umetaljku sorter koji pomažu djeci da prepoznaju boje, oblike i životinje, a istovremeno potiču njihovu kreativnost.

    Kroz više generacija
    Zahvaljujući svojoj izdržljivosti i kvalitetnoj izradi, naša će drvena hodalica trajati nekoliko generacija. Ugodne pastelne boje daju igrački mek i razigran izgled. Izrađen od FSC certificiranog drva, možete biti sigurni da ovaj proizvod dolazi iz dobro gospodarenih šuma. To drvenu hodalicu za aktivnosti čini savršenom kombinacijom razigranosti i održivosti. Vaša djeca neće samo naučiti hodati, već će uživati u satima zabave.

    - Trening hodanja
    - Razvijanje koordinacije oko-ruka
    - Psihomotorni razvoj
    - Klizni labirint i zabavna umetaljka
    - Poticanje kreativnosti
    - Traje generacijama
    - Dobar izbor za poklon

MOŽDA VAS ZANIMA