ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

BAZEN 147X33CM ST.

21,70 KM
Na stanju
54269
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Intex, Bazen na napuhavanje

    1.47mx33cm

    Bazen na napuhavanje Intex savršen je izbor za vas i vaše dijete da uživate u igri u vodi na otvorenom. Odlično je rješenje za provesti vruće ljetne dane. Izrađen od visokokvalitetnog vinilnog materijala i uključuje 3 sloja i sigurnosne ventile.

    Pri kupnji imajte na umu da bazen mora biti postavljen na pravu površinu. Između bazena i površine treba postaviti mekani pokrivač. Ne preporuča se premještanje napuhanog i/ili vodenog bazena. Bazen je moguće zamijeniti/vratiti samo u slučaju tvorničkog kvara, što uključuje i oštećenje mjesta prianjanja.

    Intex
    Intex Recreation Corp. Više od pola stoljeća proizvodi krevete na napuhavanje, bazene, toplice, igračke, namještaj, čamce i mnoge druge proizvode diljem svijeta. Svrha brenda je stvaranje visokokvalitetnih, udobnih i sigurnih proizvoda po pristupačnoj cijeni. Misija tvrtke je ostati najpopularniji, najpouzdaniji i inovativni proizvođač u industriji. Zato se već proizvedeni proizvodi redovito testiraju kako bi se osiguralo da zadovoljavaju visoke standarde kvalitete, sigurnosti i vrijednosti. Posljednjih 10 godina brend maksimalno brine o okolišu te u suradnji s dobavljačima nastoji negativno utjecati na njega i smanjiti potrošnju fosilnih goriva.

MOŽDA VAS ZANIMA