ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

ZOPA SIGURNOSNI POJAS ZA TRUDNICE MUMMY POJAS

43,90 KM
Na stanju
87691
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Dizajniran za trudnice od drugog mjeseca trudnoće, sve do poroda.Dva elastična preklopa Bump Belta jednostavno se pričvršćuju preko trbušnog dijela sigurnosnog pojasa i pričvršćuju pojas ispod  trudničkog trbuha, te osiguravaju da se pojas ne steže preko trbuha.

    Sigurnosni sustav za pozicioniranje sigurnosnog pojasa za bebu za buduće mame.
    Sprječava da vam sigurnosni pojas zateže trbuh.
    Ako je trudnica sudjelovala u prometnoj nesreći, postoji 40 do 50 posto šanse za spontani pobačaj ako pretrpi ozbiljne ozljede. Čak i ako su nesreća ili ozljede manje, i dalje postoji rizik do pet posto (prema www.thinkroadsafety.gov.uk) zbog čega smo razvili inovativni Bump Belt kako bismo zaštitili nerođene bebe i majke.
    Buduća mama sjedi na podlozi za sjedalo Bump Belta i veže sigurnosni pojas vozila kao i obično, osiguravajući da je dio u krilu postavljen ispod njezinog trbuha. Dva elastična preklopa Bump Belta tada se jednostavno pričvrste preko trbušnog dijela sigurnosnog pojasa. Ovo učvršćuje krilni pojas ispod trudničkog trbuha i osigurava da se ne penje preko trbuha.
    Ako se dogodi manja nesreća ili vozač mora naglo zakočiti, možete biti sigurni da je trbušni pojas u pravom položaju za prijenos pritiska kroz kukove i zdjelicu, koji su sposobniji apsorbirati svaki udarac od trbuha i maternice.
    Dizajniran za buduće majke od drugog mjeseca trudnoće, pa sve do poroda.

MOŽDA VAS ZANIMA