ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER OGLEDALO ZA AUTO PREDNJE

17,90 KM
Na stanju
86021
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Omogućuje izravan pogled na vašu djecu;
    Brzo i jednostavno pričvršćivanje na vjetrobransko staklo;
    Sustav usisne čašice Twist2Fix pruža dodatno čvrsto i sigurno držanje;
    S kuglastim zglobom za fleksibilnu i personaliziranu prilagodbu;
    Pazimo na mališane - za opušteno putovanje automobilom
    Kada roditelji putuju sa svojom djecom u automobilu, stvari mogu postati turbulentne i zbunjujuće. Bilo da su mali putnici gladni, žedni ili im je dosadno, igračke su im ispale iz ruku ili njihov ne mogu zaspati: dobrobit djeteta na prvom je mjestu, a promet na cestama može brzo otići u drugi plan. Osobito opasno postaje kada se vozač tijekom vožnje okrene kako bi pogledao dijete. Samo jedna sekunda odvraćanja pažnje ili podijeljene pažnje može imati ozbiljne posljedice. Sa sigurnosnim retrovizorom za automobil od Reera, vaša beba uvijek je sigurna na vidiku bez gubljenja iz vida ceste.
    Sigurno i snažno držanje zahvaljujući Twist2Fix sustavu vakuumske čašice.
    Sigurnosni retrovizor automobila može se brzo i jednostavno pričvrstiti na bilo koje vjetrobransko staklo. Twist2Fix sustav vakuumske čašice jamči snažno i sigurno držanje bez klizanja. U tu svrhu, vakuumska čašica se drži uz vjetrobransko staklo i uz pomoć poluge Twist2Fix, ogledalo se učvršćuje na mjestu okretanjem.
    Fleksibilan i individualno podesiv zahvaljujući kugličnom zglobu
    Uz pomoć praktičnog kuglastog zgloba, sigurnosni retrovizor automobila možete fleksibilno i individualno prilagoditi određenim uvjetima i vidljivosti. Nema potrebe za podešavanjem vlastitog retrovizora. To znači da možete promatrati promet iza sebe kao i obično, ali i dalje budno paziti na svoje dijete.
    Za dječja sjedala okrenuta unazad. Može se koristiti u kombinaciji s BabyView ili SafetyView
    Uz dodatno dostupno sigurnosno ogledalo za automobil BabyView ili SafetyView, možete sigurno paziti na svoje dijete čak i u nosiljkama jaje za dojenčad ili dječjim sjedalicama okrenutim unatrag (reboard). Uvijek imate budno oko na svom djetetu bez potrebe da se okrećete tijekom vožnje i još uvijek se možete koncentrirati na promet na cesti.
    Detalji o proizvodu

    Omogućuje izravan pogled na vašu djecu;
    Brzo i jednostavno pričvršćivanje na vjetrobransko staklo;
    Sustav usisne čašice Twist2Fix pruža dodatno čvrsto i sigurno držanje;
    S kuglastim zglobom za fleksibilnu i personaliziranu prilagodbu;
    Može se koristiti za sva dječja sjedala okrenuta prema naprijed, a u kombinaciji sa sigurnosnim ogledalom za dječje sjedalice okrenute unatrag.

MOŽDA VAS ZANIMA