ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER BABY MONITOR

109,00 KM
Na stanju
50040
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Digitalni prijenos – FHSS tehnologija
    Domet do 250 m
    Nisko zračenje i ušteda energije zahvaljujući opcijskom ECO načinu rada i VOX funkciji
    Kontrola dometa: optičko/akustično
    Podesiva osjetljivost zvuka
    Pouzdana veza s vašim djetetom
    Roditeljima je sigurnost i dobrobit djeteta na prvom mjestu. A posebno uvijek želite znati da se dijete dobro osjeća kada je u krevetu. Budući da ne možete stalno osobno nadzirati spavanje vašeg djeteta, potrebno vam je nešto za pouzdan nadzor. Uz Neo Digital monitor za bebe ostat ćete u stalnom kontaktu sa svojim djetetom i biti informirani o njegovom dobrobiti. Dat će vam prozor u sobu vašeg djeteta i omogućiti vam da se opustite bez ometanja dragocjenog sna vašeg djeteta.
    Sigurna veza s jasnim zvukom zahvaljujući FHSS tehnologiji
    Neo digitalni monitor za bebe koristi optimalnu kombinaciju jedinice za bebu i roditelja kako bi vam pomogao u nadzoru vašeg djeteta koje spava. Kristalno čista veza bez smetnji zajamčena je zahvaljujući tehnologiji FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum). Zahvaljujući redovitom i automatskom mijenjanju kanala, Neo je 100% otporan na prisluškivanje.
    Nisko zračenje i ušteda energije zahvaljujući dodatnom ECO načinu rada i VOX funkciji
    Zahvaljujući značajki inteligentne aktivacije buke (VOX), veza se između uređaja uspostavlja samo ako beba stvara buku. Ako vaše dijete dobro spava, baby monitor će se automatski prebaciti u stanje pripravnosti. Osim toga, jedinica za bebu može se prebaciti u ECO način rada. To smanjuje zračenje koje proizvodi uređaj, sve dok je baby monitor u stanju pripravnosti. Ove značajke proizvoda ne samo da će minimizirati potrošnju energije baby monitora, već će također smanjiti zračenje koje emitira.
    Mobilni baby monitor s dometom 250 m i kontrolom dometa
    Rad na baterije omogućuje da se roditeljska jedinica koristi neovisno o fiksnom izvoru napajanja. S dometom do 250 m, Neo Digital nudi dovoljnu slobodu kretanja u kući i vrtu. Čim prekoračite domet i pouzdan rad uređaja više ne može biti zajamčen, baby monitor će vas zvučno i vizualno obavijestiti. Uz praktičan dizajn i kopču za remen, možete praktično pričvrstiti roditeljsku jedinicu na svoju odjeću. Na ovaj način ruke su vam slobodne, a monitor za bebe na dohvat ruke.
    Vrlo fleksibilan s USB adapterom i dva USB kabela
    Roditeljska jedinica može se napajati putem USB adaptera ili baterijama. Baterije se mogu puniti izravno u baby monitoru pomoću priloženog USB adaptera. Zahvaljujući zasebnom USB kabelu, monitor za bebe također se može puniti pomoću tipičnog USB adaptera iz električne utičnice ili drugih elektroničkih USB uređaja.
    Siguran rad s LED statusom
    LED status iznad prekidača za uključivanje pruža trenutne informacije o roditeljskoj jedinici na prvi pogled. Ako LED svijetli zeleno, to znači da postoji dobra veza s jedinicom za bebu, bez smetnji. Ako treperi crveno, možda ste prekoračili domet uređaja ili su mu se baterije istrošile. Ako baby monitor detektira zvukove vašeg djeteta, LED će dati dodatnu indikaciju trepćući zeleno. Na taj ćete način biti svjesni svih aktivnosti vašeg djeteta, čak i ako pozadinska buka otežava čuti prijenos zvuka.
    Lako ga je pronaći zahvaljujući funkciji dojavljivača
    Ako izgubite svoju roditeljsku jedinicu, funkcija dojavljivača baby monitora pomoći će vam da je brzo pronađete. Pritisnite tipku dojavljivača na jedinici za bebu i roditeljska jedinica će proizvesti zvučni signal. To će vam pomoći da lako pronađete Neo Digital roditeljsku jedinicu, čime ćete se poštedjeti  stresa traženja.
    Detalj proizvoda

    Digitalni prijenos — FHSS tehnologija
    Domet do 250 m
    VOX funkcija: inteligentno automatsko uključivanje
    Kontrola dometa: optičko/akustično
    Podesiva osjetljivost zvuka
    Kopča za remen
    Funkcija pretraživanja stranica
    Baterijski i/ili mrežni rad
    1x roditeljska jedinica, 1x jedinica za bebu, 1x USB napajanje, 2x USB kabel za punjenje, baterije za roditeljsku jedinicu (opcija)

MOŽDA VAS ZANIMA