SILVER CROSS

Sortiraj po:
   OD  
SILVER CROSS AUTOSJEDALICA MOTION (40-145CM) SPACE
1.199,00 KM
Značajke
Brand Silver Cross
Grupa 0+/1/2/3
Dob Od rođenja do približno 12 godina
Visina djeteta 40-145 cm
Standard R129
Smjer Oba smjera vožnje
Postavljanje ISOFIX (uključen) i potporna noga
Uključuje 1 autosjedalicu

Na tržištu jedina autosjedalica za sve faze razvoja djeteta koja se rotira za 360 stupnjeva.

Nova Silver Cross 360 stupnjeva rotirajuća autosjedalica osigurava da je Vaše dijete sigurno i ugodno od rođenja do cca. 12 godina. S lakom rotacijom od 360 stupnjeva za lakše vađenje djeteta iza autosjedalice, Motion All Size 360 također se ​​prilagođava uzrastu vašeg djeteta s odvojivim umetcima koji se lako uklanjaju i pojasevima koji se mogu spremiti.

ZNAČAJKE:

  • Jedina na tržištu 360 rotirajuća autusjedalica, odobrena po R129, za sve faze razvoja djeteta
  • Prošireni položaj dok je okrenuta u suprotnom smjeru od smjera vožnje, te laka rotacija u smjer vožnje
  • Odvojivi umetak za novorođenče, 8 položaja naslona za glavu i 3 položaja za sjedenja/nagiba
  • Izuzetno mekana, prirodna antibakterijska tkanina od bambusa za najbolju udobnost autodjedalice
  • ISOFIX i potporna noga za jednostavno i sigurno postavljanje
  • Sustav bočne zaštite (SPS) za vrhunsku sigurnost u svakom trenutku
  • Prikladno od rođenja do otprilike 12 godina

Nagrađena najboljom autosjedalicom za bebe, malu djecu i dječju autosjedalicu na jesenskom testu ADAC 2022.

Silver Cross Motion All Size 360 je jedina autosjedalica koja vam je potrebna. Uz rotaciju od 360°, bez napora se prilagođava vašem djetetu kako raste, pružajući sigurnost i udobnost od rođenja do približno 12. godine.

Dob: od rođenja do cca. 12 godina

Visina: 40-145 cm

Motion All Size 360 je potpuno rotirajuća autosjedalica, svih veličina, svih faza, dizajnirana da raste s vašim djetetom od rođenja do 12 godina. Uz okretanje od 360°, nudi postavljanje u smjeru kretanja i obrunto od smjera kretanja, kao i bočno posjedanje i vađenje djeteta iz sjedalice- roditeljima omogućuje jednostavan pristup pri osiguravanju mališana uz minimalnu muku.

Za novorođenčad ima umetke koji se mogu ukloniti izrađene od meke tkanine od bambusa i lako podesivi naslon za glavu koji raste s vašom bebom. Kako odrastaju, umetci se mogu ukloniti i prilagoditi- 3 položaja naslona i 8 položaja naslona za glavu.

Motion All Size 360 ima potpis Silver Crossa,  održive tkanine lake za čišćenje izrađene od recikliranih plastičnih boca. Unutra je mekana, prirodna antibakterijska, hipoalergena podstava od bambusa koja je nježna prema nježnoj koži.

Autosjedalice Silver Cross ispitane su iznad propisa u europskim neovisnim laboratorijima za testiranje kako bi se osiguralo da je vaše dijete sigurno i osigurano na svakom putovanju, u svakoj dobi. Motion All Size 360 prednjači ispunjavanjem najnovijeg standarda R129/03. Motion All Size 360 proglašen je najboljom autosjedalicom za bebe, malu djecu i dječju autosjedalicu u ADAC-ovom jesenskom testu 2022., pružajući roditeljima potpuni mir.

Motion All Size 360 kompatibilan je s besplatnom aplikacijom za sigurnost automobila Silver Cross koja nudi video upute i vodiče, tako da možete biti sigurni da vaše dijete putuje sigurno. Preuzmite u App Store ili Google Play za jednostavne vodiče za ugradnju korak po korak i alat za provjeru kompatibilnosti vozila.

Dob: Od rođenja do cca. 12 godina Visina: 40-145cm
Proglašena najboljom autosjedalicom za bebe, malu djecu i dječju autosjedalicu u ADAC-ovom jesenskom testu 2022.
R129 odobrena 360° rotirajuća autosjedalica, prikladna od rođenja do cca. 12 godina
Prošireni način rada okrenut prema natrag s rotacijom bez napora
Odvojivi umetak za novorođenče, 8 položaja naslona za glavu i 3 položaja nagiba
Tkanine koje se lako čiste

Održive tkanine izrađene od recikliranih plastičnih boca, uz prozračni prirodno mekani bambus, izvrsne za osjetljivu kožu
Jednostavna i sigurna montaža s ISOFIX-om i potpornom nogom
Vezanje pojasima autosjedalice do 18,5 kg, nakon čega se lako mogu spremiti za daljnju upotrebu u booster modu.
Sustav bočne zaštite (SPS) štiti bebu na svakom putovanju

SILVER CROSS DUNE/REEF RUKSAK BLACK
319,00 KM

Silver Cross ruksak torba za preslačenje savršeno pristaju uz Dune ili Reef kolica. Praktičan i moderan, Silver Cross ruksak je prekrasno izrađen od veganske kože, mekan poput maslaca i ima sve što je potrebno za roditelje i bebu dok su vani.
Unatoč minimalističkom stilu, ruksak za presvlačenje pun je mjesta za pohranu kako bi putovanja s bebom bila laka. Osim velikog prednjeg džepa za lakše dohvaćanje bebinih bitnih stvari, ovaj ruksak uključuje i praktičan unutarnji dio – savršen za ubacivanje prijenosnog računala, kao i za držanje usklađene podloge za presvlačenje. Tu je i termo držač za bocu za držanje pića spremnim za polazak, kao i praktične kopče za pričvršćivanje na ručku vaših kolica ako želite.

SILVER CROSS JET 3 BLACK
819,00 KM

S novim i poboljšanim super-jednostavnim sklapanjem, kolica Silver Cross Jet 3 čine putovanja s bebom lakima, bez obzira kako putujete. Jet 3 kolica odobrena su za ručnu prtljagu u kabini aviona. Nakon što se sklope, slobodno stoje na dva kotača s praktičnom zaštitnom navlakom te se mogu vući u obliku kovčega za lakši prijevoz – savršeno za vrijeme kada uskačete u vlak ili se ukrcavate na avion. Prikladno od rođenja do otprilike 4 godine, inovativni dizajn Jet 3 je lagan i okretan bez ugrožavanja udobnosti za bebu ili roditelja.

Glavne karakteristike:

Novo kompaktno, super jednostavno sklapanje
Prikladno od rođenja do 15 kg (cca. 3-4 godine)
Odobrena kao ručna prtljaga u većini zrakoplova
Genius™ magnetna kopča
Sjedalo se može postaviti u potpuno ležeći položaj jednom rukom
Krović sa UPF50+ zaštitom
Flip-flop zaključavanje kotača

Izlazak s bebom nikad nije bio lakši s kolicima Silver Cross Jet 3. Super lagan, ultra mali kada je sklopljen te sklopiv jednim pokretom, Jet 3 savršen je za svakodnevne šetnje, kao i za daljnja putovanja. Superkompaktan, Jet 3 besprijekorno se uklapa u prtljažnik automobila i avionsku kabinu. Čak je i odobrena kao ručna prtljaga u svim ključnim avio prijevoznicima i može se vući kao kovčeg kada nije u upotrebi, što vam daje krajnji mir kada hvatate let s djecom pored sebe.

Elegantan i moderan, Silver Cross Jet 3 ima moderan dizajn s elegantnim teksturiranim tkaninama, prečkama od veganske kože mekane poput maslaca i kromiranim detaljima. Udobno podstavljeno sjedalo ima jednostavno namještanje jednom rukom, što Jet 3 čini savršenim mjestom za drijemanje u pokretu – kod kuće ili na putu. Podesiv dio za noge vašem će mališanu omogućiti udobnost dok raste.

et 3 također ima Silver Cross Genius™ kopču – najnoviju revoluciju u dizajnu kolica. Magnetne kopče jednostavne za korištenje, kopčaju se zajedno s tri jednostavna klika, otklanjajući mogućnost ozljede i frustracije prilikom vezanja vašeg mališana. Kada su spremni izaći, jednostavno stisnite gumb za otkopčavanje i kopča se otvara.

Izuzetno prilagodljiv, Jet 3 također se može pretvoriti u 2u1 sistem omogućavajući Vam da svoju Silver Cross Dream i-Size autosjedalicu lako stavite na konstrukciju.

 

SILVER CROSS REEF KOLICA ORBIT
2.099,00 KM

Zahvaljujući Reef-ovom neovisnom ovjesu na sva četiri kotača koji je napravljen na svjetskom nivou, možete se pouzdati u besprijekornu vožnju ovih dječjih kolica. Očekujte ugodnu šetnju bilo da obavljate svakodnevne poslove ili pokazujete bebi ono najbolje što priroda može ponuditi. Njegove gume za sve vrste terena su velike, otporne na bušenje i okružene oprugama, tako da nikada ne postoji rizik da će neravna vožnja poremetiti dragocjeno vrijeme za spavanje.
Reef je pametno dizajniran da se sklopi jednom rukom u nekoliko sekundi, tako da nikada ne morate brinuti o žongliranju s bebom u rukama ili bilo kojim drugim „stvarima” s kojima se susrećete u vašem svakodnevnom životu! Također stoji samostalno na svoja četiri kotača bez da ručka dodiruje pod - održavajući vegansku kožu i vaše ruke čistima.
Reef je bio inspiriran ljubavlju prema prirodi, pa je bilo ispravno da održivost bude na vrhu ljestvice prilikom dizajniranja. Procjenjuje se da se u svijetu 1 milijun plastičnih boca baci svake minute. Silver Cross je iskoristio plastične boce tako da su vanjski materijali tkani isključivo nitima od recikliranih plastičnih boca –35 boca u sjedećem dijelu, 25 u mekoj košari i 12 u tvrdoj košari.
Genius sustav vezivanja znači da više nikada nećete morati petljati s kopčama ili regulatorima remena. Prvi sustav vezivanja u svijetu koji čuva vašu bebu sigurnom bez obzira na to gdje ste u avanturi. Štedi vaše vrijeme i smanjuje zbunjenost u trenutku kada zeljite svoju bebu izvaditi na maženje ili igranje. Naslon za glavu i pojas također se mogu podešavati jednom rukom, mijenjajući položaje pritiskom na gumb.

Značajke

Prikladno za novorođenče pa sve do 22 kg (cca. 4 godine)
Najbolji u kategoriji pokretljivosti te poboljšani ovjes
Položaj prema roditelju ili prema svijetu – okretanje samo jednom rukom
Genius sustav vezivanja s magnetskom kopčom
Održive vanjske tkanine - tkane isključivo nitima od recikliranih plastičnih boca
Ručka od veganske kože koja sklopljena nikada ne dodiruje pod– nema više zaprljanih ruku
Velika, lako dostupna košara kapaciteta 5 kg*
Sklapanje jednom rukom – savršeno ua stavljanje ili vađenje iz automobila

Uključeno:

Konstrukcija
Krov
Reverzibilni sjedeći dio
Zaštita od sunca
Shopping košara
Prednja prečka
Kišna navlaka

*NAPOMENA:
košara za novorođenče se kupuje zasebno

SILVER CROSS REEF SKLOPIVA TVRDA KOŠARA ORBIT
799,00 KM

Silver Cross Reef košara -  prvi krevetić odobrena je za noćno spavanje, tako da možete izaći u šetnju cijeli dan, znajući da je vašoj bebi ugodno i da je sigurna.
Podiže se iz konstrukcije jednom rukom i sklapa u ravan položaj za jednostavno skladištenje i transport.
Inspirirana tehnologijom kompaktnih kovčega te ima čvrstu podlogu. Sama košara je potpuno prozračna sa antibakterijskom, hipoalergenskom i super-mekom tkaninom od bambusa - to je ono od čega se sastoje snovi.
Košara se može upotrebljavati kao 2U1 kolica sa Reef konstrukcijom (kupuje se odvojeno) ili samostalno kao putni krevetić.

Od rođenja do približno 6 mjeseci
Nosivost do 9 kg
Prozračni krović sa UPF 50+
Kompaktno sklapanje košare u plosnati oblik što omogućuje zauzimanje manje mijesta kod kuće ili na putovanju
Dimenzije košare iznutra (duljina x širina x visina): 70x31x20
Težina košare: 5 kg
Tkanina unutarnja - izuzetno mekana i udobna, potpuno podstavljena hipoalergenskim i antibakterijskim tkaninama od bambusa koje pomažu regulirati temperaturu vaše bebe
Tkanina vanjska - napravljena od recikliranih plastičnih boca(oko 24 boce za jednu košaru) tako da ne samo da izgleda sjajno već pomaže i okolišu
Odobrena kao krevetić za noćno spavanje

 

   OD