BRITAX ROMER

Sortiraj po:
   OD  
-17%
BRITAX ROMER ADVANSAFIX M I-SIZE,COSMOS BLACK
609,68 KM734,55 KM

Advansafix M i-Size je autosjedalica za djecu od cca 15 mjeseci do 12 godina. Jedna od njegovih prednosti je činjenica da omogućuje vezanje djeteta sigurnosnim pojasom u 5 točaka do težine od 21 kg, što pruža još veću zaštitu u slučaju sudara.

Sjedalica je opremljena Flip & Grow sustavom, zahvaljujući kojem možemo glatko prijeći iz jedne faze korištenja – namijenjene manjoj djeci – u drugu, odgovarajuću za stariju djecu. Sjedalo sjedala je podesivo ne samo po visini, već iu smislu kuta nagiba – EasyRecline sustav dostupan u njemu osigurava brzo naginjanje sjedala bez potrebe za uklanjanjem i ponovnim postavljanjem sjedala.

Ugradnja okrenuta prema naprijed, prvo s Isofix sustavom (76-102 cm visine) i po želji s Top-Tether pojasom, zatim s auto pojasom u 3 točke s mogućnošću pojačanja ugradnje Isofix konektorima (100-150 cm).

Pojasevi do 21 kg

Sigurnosni pojasevi u 5 točaka su najpouzdaniji – zahvaljujući njima, u slučaju sudara, sila usmjerena na dijete raspoređuje se na čak 5 različitih mjesta, što štiti dijete od teških ozljeda. Osim toga, pojasevi Britax-Romer Advansafix M i-Size autosjedalice omotani su mekim presvlakama koje ne samo da doprinose poboljšanju udobnosti, već i učinkovito sprječavaju pomicanje djeteta u slučaju sudara.

Flip & Grow

Sustav Flip & Grow omogućuje brzu prilagodbu sjedalice stupnju rasta i razvoja djeteta. Nakon što dijete premaši dopuštenu težinu za vezanje pojasom u 5 točaka, dovoljan je trenutak da se ugrađena dječja sjedalica pretvori u fotelju za starije dijete. Naš zadatak je podesiti naslon za glavu, sakriti pojas s 5 točaka vezivanja u naslon sjedala i pomaknuti Flip & Grow ploču tako da SecureGuard bude iznad sjedala.

Naslon za glavu u obliku slova V

Slijeđenje V-oblika ovdje nije slučajno – ovakav naslon za glavu osigurava djetetu udobnost, a istovremeno kontrolira pokrete djetetove glave i pruža mu odgovarajuću zaštitu u slučaju bočnog sudara. Naslon za glavu sjedala je podesiv zajedno sa sigurnosnim pojasevima – kako bi roditelju bilo ugodno podešavanje, može se podesiti sprijeda. Na taj je način sustav prilagodbe jednako zgodan i lako dostupan svima.

EasyRecline sustav

Promjena nagiba pomoći će vašem djetetu da bude udobna na dugim putovanjima, omogućujući mu da se odmori u udobnom položaju za odmor. Sjedalo sjedala može se nagnuti bez potrebe za ponovnim postavljanjem sjedala – postupak je brz i učinkovit.

Starije dijete – ista zaštita

Čak i ako se tijelo vašeg djeteta promijenilo, Advansafix M i-Size nudi istu visoku zaštitu. Sjedalo autosjedalice profilirano je tako da osigurava sigurnost trupa i prsnog koša djeteta, gornje i donje vodilice osiguravaju pravilno vođenje i pričvršćivanje pojasa, dok naslon za glavu štiti područje vrata i glave, tj. osjetljive dijelove tijela.

Sustav zaokretne veze

Sustav Britax-Romer čini čuda osiguravajući da je u slučaju nesreće sila udarca prvo usmjerena prema dolje, a zatim lagano prema naprijed. Takvim postupkom minimaliziraju se ozljede djetetove glave i vrata.

Uklonjive presvlake

Putovanje s djetetom nema uvijek previše veze sa sterilitetom – pogotovo kada mlađi putnici cijene društvo raznih grickalica. Kada se presvlake sjedala zaprljaju, možete je jednostavno ukloniti i oprati bez skidanja sigurnosnih pojaseva.

Top Tether pojas

Top Tether je gornji remen koji se nalazi u nekim automobilima. Sjedalica Advansafix M i-Size kompatibilna je sa sigurnosnim pojasom, a montaža uz pomoć nje dodatno je sidrište koje smanjuje rizik od rotacije sjedalice, čime se smanjuje razina rizika za glavu i vrat djeteta u slučaju sudar.

Montaža

Ponuđeno sjedalo montiramo okrenuto u smjeru vožnje. Kada je dijete visoko između 76 i 102 cm, sjedalica se mora postaviti pomoću Isofix sustava i, po izboru, Top Tether pojasa. Između 100 i 150 cm, Advansafix M i-Size treba montirati s pojasom u 3 točke vozila i – za veću stabilnost – s Isofix sustavom.

Težina: 11 kg

Dimenzije: 60 – 83 x 44 x 47 cm

Za visoku djecu: 76 – 150 cm

i-Size standard: Da

Smjer montaže: Naprijed

Ugradnja Isofix + Top Tether: 76 – 102 cm

Montaža auto pojasa + Isofix: 100 – 150 cm

-17%
BRITAX ROMER AUTOSJEDALICA ADVANSAFIX I-SIZE,COSMOS BLACK
647,94 KM780,65 KM

Britax Romer njemački je brend koji prednjači u pogledu sigurnosti na cestama, a roditeljima osigurava solidne dječje sjedalice koje su u potpunosti prilagođene putovanju – kako dugom tako i kraćem. Primjer takve sjedalice je Advansafix i-Size – sjedalica za djecu 1/2/3 težine (9-36 kg), koja je toliko udobna da će se svidjeti mnogim mališanima, a možda i samom roditelju. zavidjeti djetetu na mogućnosti putovanja u tako ugodnim uvjetima i cijenit će sigurnost koju pružaju njihova djeca.

Advansafix je fleksibilna autosjedalica koja raste s djetetom i prilagođava se njegovim potrebama tijekom cijelog života, tako da sigurnost mališana – a potom i bebe – ide ruku pod ruku s udobnošću.

Ono što razlikuje ovaj model od ostalih je prisutnost sigurnosnih pojaseva u 5 točaka, koje možemo koristiti dok dijete ne teži 21 kg!

Sukladan i-Size standardu

Ponuđeni model kreiran je u skladu s i-Size standardom (ECE R129), zahvaljujući kojem se pri odabiru autosjedalice više vodimo visinom djeteta, a ne njegovom težinom. Osim toga, sjedala kompatibilna s ovim standardom podvrgnuta su drugim testovima sudara, što znači da mogu ispuniti više sigurnosne zahtjeve.

Udobne presvlake

Presvlake sjedala izrađene su od materijala ugodnih na dodir koji će bebi pružiti udobnost tijekom cijelog razdoblja korištenja! Osim toga, presvlake se mogu skinuti radi pranja, zahvaljujući čemu je uklanjanje prljavštine jednostavan!

Podesivi naslon za glavu

Advansafix i-Size opremljen je naslonom za glavu u obliku slova V, čije bočne stijenke savršeno štite osjetljivu glavu djeteta i čine ga u sigurnoj zoni sjedala. Osim toga, mogućnost podešavanja visine naslona za glavu dokazuje da stolica raste s djetetom!

Sigurnosni pojasevi i SecureGuard

Pojasevi su jedan od najvažnijih oblika zaštite – Advansafix i-Size je opremljen unutarnjim pojasom u 5 točaka, koji se može koristiti dok dijete ne dosegne težinu od 21 kg, što je neuobičajeno u autosjedalicama namijenjenim starijim osobama. djece. Unutarnji pojasevi imaju meke presvlake, zahvaljujući kojima beba neće izazvati neugodne osjećaje, a podešavanje visine je jednostavno i brzo. Nakon prelaska na sigurnosni pojas u 3 točke svakako će biti korisna prisutnost SecureGuard sustava koji će osigurati pravilno usmjeravanje pojasa oko struka.

SICT sustav

SICT je dodatna zaštita u slučaju bočnih sudara koja se aktivira neposredno prije početka vožnje. Ovaj sustav funkcionira na način da plastični element koji je u njegovom sastavu pukne, a potom nastalu energiju prenosi na školjku sjedalice, zahvaljujući čemu dijete može izbjeći ozbiljne ozljede.

XP Pad

Advansafix i-Size je autosjedalica pripremljena za različite situacije. Pojas XP Pad još je jedan zaštitni sustav koji se može pokazati kao spasonosan u čeonim nesrećama. Njegova upotreba znači da se sile sudara učinkovito prigušuju i potom ravnomjerno prenose. XP Pad prvenstveno je usmjeren na zaštitu prsa i vrata vašeg djeteta.

Montaža

Ugradnja autosjedalice u vozilo odlučujući je čimbenik – ona određuje hoće li sve funkcije autosjedalice ispravno raditi u kritičnoj situaciji. S postavljanjem Advansafix i-Sizea može se nositi svaki roditelj, a to je zahvaljujući Isofix sustavu i vodilicama za remen koji ukazuju na pravilan način njihove izvedbe. Sustav Isofix nije samo udobnost roditelja, već prije svega vrlo vrijedna točka oslonca, koja – zajedno s V-Tether sustavom (koji omogućuje pričvršćivanje sjedala pomoću Top Tether pojasa) – daje stabilnost, a time i povećava djetetovu sposobnost sigurnost.

 

SPECIFIKACIJA

Težina: 11,2 kg

Dimenzije: 60 – 83 x 44 x 47 cm

Grupa težine: 1/2/3 (9-36 kg)

Smjer vožnje: Prednja strana

Isofix sustav: Da

-17%
BRITAX ROMER AUTOSJEDALICA EVOLVAFIX,SPACE BLACK
530,37 KM639,00 KM

I-SIZE SIGURNOST ZA SAV UZRAST

EVOLVAFIX će zaštititi vaše dijete od njegovih dječjih godina sve do trenutka kada mu dječja autosjedalica više ne treba - pružajući mu idealnu sigurnost autosjedalice u jednoj kombiniranoj sjedalici koja je odobrena prema novoj uredbi i-Size. Štoviše, njegov pojas u 5 točaka može se koristiti dulje jer je prikladan za djecu do 105 cm (maksimalno 22 kg).

FLEKSIBILNOST NA DOHVAT PRSTIJU

Zahvaljujući funkciji FLIP&GROW, možete se jednostavno promijeniti s integriranog sigurnosnog pojasa u 5 točaka na sigurnosni pojas automobila u 3 točke dok vaše dijete prelazi na sljedeću fazu. A budući da se nikakvi dijelovi ne moraju uklanjati sa sjedala kada se mijenjaju stupnjevi, sjedalo se također može pretvoriti natrag u bilo kojem trenutku. S funkcijom EasyRecline možete nagnuti sjedalo kako bi bilo udobno za vaše dijete bez ponovnog podešavanja.

Instalacija:

ISOFIX s Top Tetherom (76 – 105 cm)

Ovu dječju autosjedalicu potrebno je pričvrstiti na ISOFIX pričvrsne točke vašeg vozila. ISOFIX je standardni sustav spojnih točaka koji se nalazi u gotovo svim automobilima. Time se uspostavlja sigurna i čvrsta veza između dječje autosjedalice i automobila. Posebni zahtjevi EVOLVAFIX-a – sigurna instalacija dovršena je upotrebom Top Tethera kako bi se omogućila optimalna stabilnost. Britax Romer i-Size autosjedalice će odgovarati svim i-Size odobrenim položajima sjedenja, stoga provjerite priručnik za upotrebu vašeg vozila za i-Size odobrene položaje sjedenja.

Pojas s ISOFIX priključkom (100 – 150 cm)

Ova dječja autosjedalica mora biti postavljena pomoću sigurnosnog pojasa u 3 točke vozila, kao i ISOFIX točaka za pričvršćivanje u vašem automobilu. To osigurava čvrstu i sigurnu vezu između dječje autosjedalice i automobila, čak i kada vaše dijete ne sjedi u njoj.

Pojas automobila (100 – 150 cm)

Ova dječja autosjedalica može se postaviti sa sigurnosnim pojasom automobila u 3 točke. Ova je opcija korisna ako autosjedalicu prenosite u različite automobile koji možda nemaju svi ISOFIX točke za pričvršćivanje. Vodilice sigurnosnog pojasa na autosjedalici pomoći će vam da pravilno postavite sjedalicu.

Karakteristike
Dob djeteta:
15 mj+
Boja:
Crvena
Tip proizvoda:
Autosjedalica Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg)
Grupa autosjedalice:
Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg)
Montiranje u autu:
Isofix i pojas
Smjer sjedala:
Prema naprijed
Dimenzije:
D 48 x Š 44 x V 60 cm

-17%
BRITAX ROMER AUTOSJEDALICA KIDFIX I-SIZE 15-36KG
542,86 KM654,05 KM

Britax Romer KidFix i-Size je jedinstvena kombinacija provjerenih rješenja, kao što su: poklopac XPPad, vođenje remena sa SecureGuardom ili SICT bočni zaštitni sustav. Svi ovi elementi smješteni su u potpuno novu strukturu sjedala dizajniranu da zadovolji najnoviji i-Size standard, koji stavlja poseban naglasak na zaštitu djetetove glave i vrata. Usklađenost s novom metodom odobrenja također je jamstvo savršenog pristajanja stolice na visinu djeteta u rasponu visine od 100 do 150 cm.

Uključeno:
autosjedalica,
poklopac za pojas.

Savršeno pristajanje zahvaljujući i-Size

Standard i-Size nameće potpuno nove zahtjeve proizvođačima sjedala. Zato je dizajn autosjedalice KidFix i-Size usmjeren na osiguravanje udobnosti i sigurnosti, ne fokusirajući se na težinu putnika, već na njegovu visinu. Ovakav pristup jamči bolju zaštitu tako osjetljivih dijelova tijela kao što su djetetova glava ili vrat.

Stabilnost zahvaljujući ISOFIX-u

Za ugradnju KidFix i-Size dovoljni su sigurnosni pojasevi automobila u tri točke. Ipak, najveću stabilnost i sigurnost postići ćete spajanjem sjedala na ISOFIX konektore. Kombinacija ova dva sigurnosna sustava omogućuje smanjenje sile koja djeluje na dijete u slučaju frontalnog sudara.

Raste s putnikom

Sigurna vožnja u autosjedalici moguća je samo uz pravilno podešavanje naslona za glavu. Zato je Britax Romer svoju autosjedalicu opremio glatkim podešavanjem naslona za glavu zahvaljujući kojem će nježni djetetov vrat uvijek biti pravilno zaštićen.

XP-Pad – dodatna zaštita u slučaju frontalnog sudara

Iako se XP-Pad u početku možda povezuje samo s povećanjem svakodnevne udobnosti, u praksi je to element koji značajno povećava razinu sigurnosti. Navlaka je ispunjena izuzetno fleksibilnim materijalom koji apsorbira dio energije nastale u frontalnom sudaru, štiteći tako nježni djetetov vrat.

Optimalno vođenje pojasa

Tehnologija SecureGard osigurava pravilno vođenje pojasa, što je izuzetno važan faktor sigurnosti u slučaju frontalnog sudara. Pojas koji se oslanja na tvrde kosti zdjelice omogućuje značajno smanjenje unutarnjih ozljeda u slučaju iznimno kritičnih situacija, kao što je sudar pri velikoj brzini

SICT – napredna bočna zaštita

Britax Romer KidFix i-Size opremljen je provjerenom SICT tehnologijom. Neupadljivi element ima jednu vrlo važnu zadaću – ispunjava prazninu između sjedala i vrata automobila kako bi apsorbirao značajan dio energije u slučaju čeonog sudara i zaštitio vaše dijete. Testovi pokazuju da napredna bočna zaštita može apsorbirati do 40% energije usmjerene prema putniku u slučaju nesreće.

Skinite i operite

Duga putovanja su jako zabavna i lako se zaprljati. Srećom, Britax Romer KidFix i-Size opremljen je lako uklonjivom presvlakom koju možete lako prati.

SPECIFIKACIJA

Težina: 7,4 kg

Dimenzije:: 63-83 x 48 x 42 cm

Grupa težine:: III (od 15 do 36 kg)

Visina djeteta (prema i-Size): od 100 do 150 cm

Smjer vožnje: Samo sprijeda

Pričvršćivanje sjedala: Pojasevi ili Isofix

Potreban je Top-Tether: Ne

i-veličina: Da

Plus test: Ne

Model: Kidfix i-Size

-17%
BRITAX ROMER AUTOSJEDALICA TRIFIX 2 I-SIZE,COSMOS BLACK 9-22
630,68 KM759,85 KM

Trifix I – Size je idealan izbor kada dijete preraste autosjedalicu za novorođenče grupe 0+
Autosjedalica ima jedinstvene i napredne karakteristike koje omogućuju sigurnost vašeg djeteta u automobilu, te stoga možete biti mirni, jer će vaše dijete u ovoj autosjedalici biti vrlo dobro zaštićeno.

Savršeno prilagođena potrebama djece visine od 76 cm do 105 cm i od 8 – 20 kg. Jednostavno i sigurno ugrađivanje, zahvaljujući integriranim ISOFIX priključcima i Top Tetheru, njegovo optimizirano sjedalo osigurava da ima dovoljno mjesta za dijete od 15 mjeseci do oko 4 godine, a uz jedinstveni raspon naprednih sigurnosnih značajki možete biti sigurni da će vaše dijete biti dobro zaštićeno.
Trifix I-Size sadrži isofix+ sustav, koji za razliku od običnog isofixa ima Top Tether koji apsorbira dodatne sile prilikom sudara te tako čini sjedalicu još sigurnijom.
Sjedište TRIFIX I-Size autosjedalice odobreno je za uporabu u bilo kojem automobilu koji ima ugrađen ISOFIX sustav. 
Osim novog V – tethera, Trifix I – Size se može pohvaliti i korištenjem nove tehnologije SI – Pad zaštitnih obloga. Sjedalica sadrži zaštitne obloge napravljene od materijala koji apsorbira energiju a postavljen je u svim kritičnim točkama sjedalice.
Sigurnosni pojasevi su također poboljšani u odnosu na Trifix, kako bi se omogućilo lakše i brže smještanje djeteta u sjedalo ili podizanje iz sjedala.
Prozračnost autosjedalici daju mali ventilacijski kanalići u naslonu, kako bi djetetu vožnja bila što ugodnija.
 
Glavne karakteristike proizvoda:
Grupa 1
Težina 8 – 20 kg
novi isofix+ sustav 
nova tehnologija: V – tether & SI PAD
dobitnik brojnih nagrada!
veliko sjedalo s optimalnom zaštitom od bočnih udara
jednostavni sustav sigurnosnih pojaseva
sustav sigurnosnih pojaseva podesivih po duljini s uporištem u 5 točaka
duboki, meko podstavljeni bočni jastuci kao dodatna zaštita od bočnih udara
jastučići na prsima
naslon za glavu i sigurnosni pojas podesivi u 7 položaja – podesivi s prednje strane
više položaja naslona za leđa – od ležećeg do potpuno uspravnog
mekano podstavljene i perive presvlake
presvlake su lake za uklanjanje, bez potrebe za dodatnim podešavanjem sigurnosnih pojaseva
ventilacijski kanali za strujanje zraka
Autosjedalica Trifix i-Size baza je prošla ADAC test u 2018. godini s dobrim rezultatima

-17%
BRITAX ROMER DUALFIX I-SIZE,SPACE BLACK
912,17 KM1.099,00 KM

Britax Römer dualfix i-Size nudi fleksibilno putovanje, udobnost i sigurnost, uz pouzdanu ugradnju ISOFIX-a i rotaciju od 360 stupnjeva za naprijed i natrag.

Značajke:

 • Pogodna za korištenje od rođenja do 4 godine (105 cm visine / 18 kg težine)
 • ISOFIX priključci za brzu i sigurnu ugradnju
 • 360 stupnjeva rotacije za lagano pričvršćivanje i mogućnost okretanja prema naprijed i natrag
 • integrirana zaštita od bočnog udara
 • produženo korištenje autosjedalice okrenute prema natrag radi sigurnijeg putovanja (do 4 godine)
 • sustav pivotnog povezivanja smanjuje rizik od ozljeda glave i vrata u slučaju udarca
 • naslon za glavu u obliku slova V pruža optimalnu udobnost na dugim putovanjima i štiti djetetovu glavu u slučaju bočnog udara
 • duboko podstavljene bočne strane djeluju kao zaštitna čahura koja pomaže da apsorbira silu udarca, smanjujući rizik od ozljeda
 • podesivi naslon za noge osigurava dodatnu stabilnost, a zahvaljujući mogućnosti podešavanja nagiba od 8 stupnjeva pruža dodatni prostor za noge djeteta u položaju okrenutom suprotnom od smjera vožnje
 • mekani neoprenski jastučići na pojasevima
 • sigurnosni pojas vezivanja u 5 točaka
 • više položaja naslona
 • Potporna noga podesiva po visini
 • brzo uklonjiva navlaka za jednostavno čišćenje

Karakteristike

Boja: Crna
Tip proizvoda: Autosjedalica Grupa 0+, 1 (0-18 kg)
Grupa autosjedalice: Grupa 0+, 1 (0-18 kg)
Montiranje u autu: Isofix
Smjer sjedala: Prema naprijed/nazad
ADAC ocijena: VRLO DOBAR (2,1)
Dimenzije: D 46 x V 48 x Š 44 cm
   OD