ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER SET ZA PRODUŽENJE MAMA HLAČA

26,90 KM
Na stanju
031051
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Omogućuje udobno nošenje postojeće odjeće;
    Idealan za početak trudnoće ili za razdoblje oporavka nakon trudnoće;
    Izuzetno ugodan za nošenje: elastičan, fleksibilan, udoban materijal;
    Duljina se može prilagoditi u nekoliko koraka;
    Umetak od tkanine prikriva velike praznine;
    Praktičan 4-dijelni set omogućava da odjeća raste zajedno s trudničkim trbuhom;
    Boja: crna
    Materijal: glavna komponenta: viskoza i poliester;
    Sadržaj: 3x nastavak za hlače; proširivo u 3 stupnja od cca. 2,5 do 8 cm, 1x nastavak za hlače s umetkom od tkanine; proširivo u 10 stupnjeva do max. 20 cm;
    Reer mama Ekspander set za hlače
    Vaša trbuh raste, stvari počinju štipati i razmišljate o kupnji svoje prve trudničke odjeće? Međutim, nema smisla kupovati trudničku odjeću od početka trudnoće jer će se vaše tijelo u sljedećih 9 mjeseci stalno mijenjati.
    Umjesto da se prerano obučete u nepotrebnu trudničku odjeću, uzmite reer mama set za proširenje hlača i transformirajte svoje svakodnevne hlače u trudničku odjeću.
    Kako bi se postojeća odjeća mogla udobno nositi dulje Fleksibilno povećanje za nekoliko veličina odjeće
    Već u prvim tjednima trudnoće počet ćete primjećivati prve promjene na svom tijelu i ubrzo vam prve hlače više neće pristajati. Proširivač struka za hlače savršeno je rješenje za to jer je jednostavan, ali učinkovit način da svoje omiljene hlače ili suknje koje su vam postale pretijesne u struku proširite za nekoliko brojeva odjeće. Također je savršen za razdoblje nakon poroda kada je vaše tijelo u fazi oporavka.

    Podesivi dizajn Proširenje struka za hlače u 4 koraka
    Komplet za proširenje hlača sastoji se od 4 različita umetka za hlače. 3 elastična proširenja za hlače izdužuju pojas od cca. 2,5 cm do 8,0 cm; ne samo da proširivač za hlače s umetkom od tkanine može proširiti pojas u 10 koraka do 20 cm, već također vješto prekriva nastali razmak u prednjem dijelu hlača s ugrađenim umetkom od tkanine.
    Udoban, održiv, praktičan
    Hlače ti pritišću i stežu rastući trbuh? Neka vaše omiljene traperice rastu zajedno s bebom, brzo i jednostavno. Ne samo da štedite vrijeme i stres zbog redovite kupovine nove odjeće, štedite i okoliš i svoj novac. Ono što je najpraktičnije: nije problem ostaviti ekspander na hlačama kad ih stavite u pranje jer se može prati u perilici.
    Jednostavna, univerzalna primjena Prikladno za gotovo sve hlače
    Ekspander za hlače može se brzo i jednostavno umetnuti u pojas. Gumb za hlače jednostavno se zakopča na elastičnu traku od tkanine i hlače se mogu normalno zatvoriti – to je to. To znači da se proširenje za hlače može koristiti za gotovo sve hlače ili suknje koje se kopčaju na gumb.

MOŽDA VAS ZANIMA