ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

LANSSINOH HPA LANOLIN 40ML+LANS.JASTUČIĆI ZA DOJILJE A24

Trenutno nedostupno
97215
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Lansinoh HPA Lanolin 40ml:

    Bolne bradavice vrlo su česte tokom dojenja i mogu biti rezultat neudobnog položaja bebe na prsima. Važno je otkriti uzroke ovog problema, ali Lansinoh HPA® lanolin krema dokazano pomaže umirivanju i zaštiti bolnih i ispucalih bradavica.

    Lansinoh HPA® lanolin krema sastoji se od ultra-pročišćenog lanolina koji je dobijen korištenjem jedinstvenog procesa koji ga čini sigurnim i za mamu i za bebu, bez potrebe za uklanjanjem prije dojenja.

    Lansinoh lanolin 100% je prirodan, bez ikakvih konzervansa ili aditiva, prirodno hipoalergen. Također je jedini lanolinski proizvod koji je primio British Allergy Foundation Seal of Approval.

    Upotreba:

    Nanijeti nakon svakog dojenja, a po potrebi i češće. Osušite bradavice suvom tkaninom. Čistim rukama primite količinu veličine zrna graška i omekšajte je jagodicama prstiju. Primijeniti na cijelu površinu bradavice. Ukoliko je potrebno, dodaste još jednu manju količinu na jednokratni jastučić za dojku.

    Lansinoh jastučići za dojilje a24:

    Lansinoh jednokratni jastučići za dojilje su udobni i upijajući jastučići koji pristaju svakoj veličini dojke garantiraju da će mame koje doje ostati suhe, danju ili noći s Blue LockTM jezgrom s novom ultra apsorpcijom mogu upiti više tečnosti nego ikad – čak do 20 puta svoje težine, i to tako da zadrže oblik. Mekana i prozračna podstava ostaje suha, a mlijeko odvlači od kože u jezgru jastučića, gdje ga upija poseban polimer koji sprečava curenje. Podstava, skupa s dvije protuklizne trake koje drže jastučić na mjestu te konturom, prirodno prijanja te nema curenja ni pokazivanja pod odjećom.

MOŽDA VAS ZANIMA