ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

NOSIBOO PRO ELEKTRIČNI ASPIRATOR PLAVI

339,00 KM
Na stanju
NO-01-01
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

 • Nosiboo Pro je elektronsko medicinsko pomagalo premium kvalitete koji bezbolno, brzo i učinkovito uklanja sekret iz nosa. Nosiboo Pro dolazi s nagrađivanim dizajnom prilagođenim djeci i podesivom usisnom snagom, koja ne samo da osigurava učinkovito čišćenje nosa, nego se savršeno prilagođava potrebama vaše bebe.

  Čišćenje nosića je zadaća roditelja – začepljen nosić i gornja čeljusna šupljina puna sekreta se neće sami očistiti, što može dovesti do brojnih problema i oboljenja. Iza zanimljivog dizajna, nastalim po iskustvima roditelja skriva se zbilja moćan uređaj koji će vam koristiti godinama.

  Nosiboo Pro je medicinsko pomagalo s velikom moći usisavanja. Svaka beba i svaka prehlada je drugačija, zato se Nosiboo Pro isporučuje s gumbom za upravljanje. Snaga usisavanja može se prilagoditi dobi djeteta i gustoći sluzi.

  Jačina usisavanja može se podesiti da bude primjerena kako za dojenčad tako i za djecu, ali i odrasle. Kao i uvijek, sigurnost je na prvom mjestu. Maksimalnu snagu usisavanja odredili su ORL specijalisti kako bi se zajamčilo da se ne može nanijeti nikakva šteta sluznici nosa.

  Colibri glava je jedini dio uređaja koji treba očistiti nakon sesije čišćenja nosa. Može se rastaviti i jednostavno oprati pod mlazom vode. Nisu potrebni dodatni filtri.

  Osim toga, Nosiboo Pro ne sadrži BPA, stoga se tijekom proizvodnje istog koriste sirovine koje su garantirano u potpunosti bezopasne.

  Kada dijete počinje samostalno sjediti, uređaj upotrebljavajte tako da vam dijete sjedi u naručju. Zagrlite ga jednom rukom ili ga stavite u sjedeći položaj; pritom mu jastukom poduprite kralježnicu. Dijete ne stavljajte u ležeći položaj i ne pritišćite slobodnu nosnicu.

  Nosiboo možete upotrebljavati više puta na dan, bez straha. Preporučamo upotrebu uređaja prije spavanja, hranjenja i dojenja, da djetetu osigurate lako i mirno disanje.

  Za inovativni dizajn uređaj je primio najprestižniju nagradu Red dot Awards, u kategoriji medicinskih uređaja, 2015 i German design 2016; kao i prestižnu nagradu PTPA, na uzorku više od 22000 korisnika u Americi; a što je najvažnije, djeca vole njegov veseli oblik.

  Napomena: Dijete ne stavljajte u ležeći položaj i ne pritišćite slobodnu nosnicu! Elektronska i tehnička pomagala nakon korištenja NE primamo u povrat iz higijenskih razloga.*
  Karakteristike:

  siguran medicinski uređaj
  brz i učinkovit
  dizajn prilagođen djeci
  jednostavan za čišćenje
  potpuna kontrola usisne snage
  patentirana Kolibri glava
  dobitnik nagrada
  bez BPA
  vrhunska kvaliteta
  dizajniran i proizveden u Europi
  jačina: 0,04 – 0,08 bara bez opasnosti od oštećenja sluznice
  razina buke: max 70 dB
  težina: 1,4 kg
  napajanje: 110 V

  Pakiranje uključuje:

  Aspiracijsku glavu u obliku kolibrića i fleksibilnu cijev
  Strujni adapter
  Rezervni nastavak za nosić
  Četkicu za čišćenje

MOŽDA VAS ZANIMA