ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

MOMI ELIOS ROMOBIL PINK

119,00 KM
Na stanju
ROBI00030
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Fantastično 2-u-1 vozilo za Vaše dijete! MoMi ELIOS mališani stariji od 18 mjeseci mogu koristiti kao balans bicikl, a kada malo porastu, lako ga možete pretvoriti u romobil! Kao balans biciklo može se koristiti od 18 mjeseci, a kao romobil več od 2 godine starosti pa dalje!Pametno, zar ne? I tako povoljno!
    MoMi ELIOS sigurno će voljeti roditelji koji traže višenamjenska rješenja koja djeca mogu koristiti dulje vrijeme. MoMi ELIOS je:
    inovativni skuter sa sjedalom,
    2-u-1 vozilo,guralica/bicikl za ravnotežu i romobil,
    Sustav brze promjene funkcija, nisu potrebni alati,
    2 razine podešavanja upravljača (do 53 cm za guralicu i do 73 cm za romobil)
    Robustan metalni okvir
    3 tiha kotača
    Stražnji kotači s LED diodama
    Zaobljeni, sigurni rubovi
    Stezna kočnica
    Težina proizvoda: 3 kg
    MoMi ELIOS je inovativno 2-u-1 vozilo. Za mlađu djecu, izvrsna je kao guralica i balans bicikl . Zahvaljujući duplim stražnjim kotačima, vozilo je stabilno i mogu ga koristiti djeca od 18 mjeseci. Kada vaše dijete malo poraste, lako ga možete presvući u romobil koji će vašem djetetu pomoći da razvije osjećaj za ravnotežu. MoMi ELIOS nije samo lijep, već i praktičan. Štoviše, raste zajedno s vašim djetetom!
    Jednostavna metamorfoza bez potrebnih alata.
    Vozilo možete pretvoriti u skuter s 3 kotača pomoću jednog gumba, bez potrebe za alatom jer okrenuto sjedalo postaje platforma. Platforma je široka i izrađena od protukliznog materijala, što MoMi ELIOS čini udobnim i sigurnim za dijete.
    Visina upravljača se podešava pomoću System Quick Release, što vam pomaže da prilagodite vozilo svom djetetu brzo i kad god želite jer vam za to nije potreban nikakav alat!
    Sigurnost je MoMi prioritet! Dizajnirajući MoMi ELIOS, razmotrili smo svaki aspekt!
    Zahvaljujući odgovarajućem razmaku kotača i balansiranju skutera, vozilo je dobro izbalansirano.
    Široko razmaknuti kotači osiguravaju stabilnost vozila što minimalizira rizik od pada. Ovo je posebno važno za djecu koja tek kreću u avanturu sa romobilom.
    Romobil ima neklizajuću platformu koja je sigurna za dijete, zahvaljujući kojoj ono neće nekontrolirano skliznuti.
    Stezna kočnica pomoći će u kontroli brzine, povećavajući sigurnost vašeg djeteta.
    Vozilo ima sigurne, zaobljene dijelove i sve vijke pokrivene, osiguravajući da se vaše dijete ne ozlijedi dok se igra s njim.
    Osvijetljeni stražnji kotači nisu samo naprava koju voli svako dijete. Također poboljšavaju vidljivost djeteta, posebice u mraku, a pritom značajno povećavaju sigurnost!
    Jedinstveni dizajn je identifikacijski znak MoMi!
    2-u-1 višenamjensko vozilo MoMi ELIOS dolazi u četiri izuzetne boje, zahvaljujući kojima ćete pronaći nešto i za djevojčicu i za dječaka.
    Nešto što će svako dijete sigurno voljeti! Kotači koji svijetle! MoMi ELIOS ima LED diode u svojim stražnjim kotačima koje se pale kada je u pokretu.

    Višenamjensko vozilo MoMi ELIOS je investicija na duže vrijeme! 2 pogodnosti u jednom proizvodu — kad idete u šetnju, uvijek sa sobom nosite bicikl i romobil, za svaki slučaj ako se vaše dijete predomisli!

MOŽDA VAS ZANIMA