ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

MOMI FELI PUZLE EVA

75,00 KM
Na stanju
AKCE00028
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • MoMi FELI pjenasta prostirka sigurno je i udobno utočište za djecu. Zahvaljujući toplinskoj izolaciji beba će ostati na toplom. Dodatno, MoMi FELI se može koristiti u zatvorenom kao i na otvorenom.

    Zahvaljujući prigušenim bojama, MoMi FELI savršeno će pristajati svakom interijeru. Dizajn nije jedina prednost pjenaste prostirke:
    Višenamjenski: prostirka i slagalica s 3D elementima;
    Od EVA pjene;
    Vodootporan i jednostavan za čišćenje;
    Protuklizna površina;
    Funkcija toplinske izolacije;
    Unutarnja i vanjska uporaba;
    Zahvaljujući mekim površinama povećava udobnost igranja;
    Štiti pod od udaraca;
    Daje mnogo opcija za igranje;
    4 slagalice + 4 velika lista, 8 elemenata, debljine 1 cm;
    Dimenzije ogradice: 120x120 cm;
    Debljina: 1 cm;

    Po čemu je MoMi FELI posebna?

    MoMi FELI je u isto vrijeme prostirka i velika slagalica s velikim listovima. Listovi pjene mogu se koristiti samostalno za igranje. Puzzle su debljine 1cm tako da savršeno izoliraju od poda. Na prostirci MoMi FELI bebi će uvijek biti ugodno i toplo.
    Prostirka je velika – 120x120 cm, pa je udobna ne samo za novorođenče već i za starije dijete. Nakon sastavljanja, MoMi FELI zauzima malo prostora, a možete ga spremiti u ormar ili čak ispod kreveta.
    Podloga nudi mnoge mogućnosti za igranje – možete je koristiti kao klasičnu slagalicu. Dodatno, 3D elementi se mogu koristiti samostalno za igru ili uz korištenje dvostrane trake mogu poslužiti kao ukrasni element dječje sobe.
    MoMi FELI prostirku možete koristiti u zatvorenom prostoru kao i na otvorenom. Možete ga brzo sastaviti i rasklopiti. Pjenasti podmetač također je praktičniji od tekstilnog podmetača jer se lakše čisti - samo ga obrišite krpom i gotovo!

MOŽDA VAS ZANIMA