ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

MOMI COLLET NOSILJKA ZA BEBE,BLACK

95,00 KM
Na stanju
NOSI00004
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • U prvim mjesecima života dijete ima najveću potrebu za blizinom, a ona ima i vrlo važnu ulogu u njegovom daljnjem razvoju.
    Imam nešto za vas što će vam pomoći da svoju bebu zadržite uz sebe, a da u isto vrijeme imate slobodne ruke i potpunu udobnost - ergonomsku nosiljku MoMi COLLETE.
    Specifikacija ergonomske MoMi COLLET nosiljke:
    Siguran položaj za malo dijete
    Sigurno za zglobove kuka djeteta                                          2 položaja za nošenje-naprijed i na leđima
    Odvojiva kapuljača štiti bebinu glavu
    Od 3 mjeseca starosti
    Položaj na leđima od navršenih 6 mjeseci
    Do 20 kg
    Savršeno pristajanje, 6 točaka podešavanja
    Široki pojas oko struka
    Široke i udobne naramenice
    Navlake za kopče
    Potpora za glavu djeteta
    Odvojiva kapuljača
    Hipoalergena, certificirana tkanina
    Mali džep
    Praktične elastične trake na kraju naramenica
    Kompaktna veličina kada se sklopi
    Za svoje dijete vi ste cijeli svijet. Pružate mu ljubav i osjećaj sigurnosti. Nije ni čudo što želi biti u vašoj blizini cijelo vrijeme. Zadovoljenje bebine potrebe za blizinom velika je prednost korištenja nosiljke, ali ne i jedina. Zahvaljujući MoMi Colletu Vaše će dijete biti mirnije, a Vi ćete imati slobodne ruke što će Vam olakšati obavljanje obaveza.

    Što vrijedi znati o ergonomskoj MoMi COLLET nosiljci?
    Ima široku, podesivu prednju ploču koja podupire i prilagođava se leđima djeteta. Zahvaljujući tome, vaše dijete održava prirodan fiziološki položaj, što podržava zdrav razvoj kralježnice. Ergonomska nosiljka MoMi COLLET osigurat će vašem djetetu pravilno držanje.
    Za veću udobnost i sigurnost, ima i oslonac za glavu djeteta.
    Ergonomska MoMi COLLET nosiljka će vašoj bebi osigurati pravilan položaj nogu, što ju čini sigurnom za razvoj zglobova kuka.
    MoMi COLLET ima širok pojas za bokove i udobne naramenice, što olakšava korištenje. Osim toga, kopče imaju meke navlake koje vas štite od pretjeranog pritiska
    MoMi COLLET daje mogućnost nošenja djeteta i sprijeda i straga. Preporučamo da malo dijete od 3 mjeseca nosite sprijeda, priljubljeno na grudi. Kad bude starije, oko 6 mjeseci, i vama i vašem mališanu bit će udobnije na leđima.
    Nosiljka MoMi COLLET ima mnogo mogućnosti prilagodbe, što znači da se nosiljka savršeno prilagođava kako rastu djeteta tako i vašim potrebama. Ima do 6 točaka podešavanja.
    Odvojiva kapuljača dodatna je zaštita od nepovoljnih vremenskih uvjeta.
    Praktične elastične trake smještene na krajevima naramenica omogućuju skrivanje naramenica.
    Certificirana i hipoalergena tkanina od koje je nosiljka izrađena sigurna je za dijete i vas. Osim toga, prozračan je i osigurava protok zraka.
    MoMi COLLETE je sigurna i udobna ergonomska nosiljka. To je sjajan način da uvijek budete zajedno. Sigurno ćete ih voljeti i Vi i Vaše dijete!

MOŽDA VAS ZANIMA