ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER BABYCARE ČETKA ZA KUPANJE

22,90 KM
Na stanju
81083
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Za temeljito čišćenje nježne kože i kose vaše bebe
    Osjetljiva bebina koža zahtijeva posebno nježnu njegu, osobito u prvih nekoliko mjeseci. Kako biste izbjegli iritaciju kože, trebali biste ipak osigurati da su prljavština, znoj i dlake potpuno uklonjeni.
    Posebna BabyCare četka za kupanje omogućuje vam pažljivo čišćenje vašeg mališana, istovremeno štiteći njihovu kožu i pružajući ugodan učinak masaže.
    Temeljito čišćenje mekanih silikonskih čekinja
    Brojne pojedinačne silikonske čekinje osiguravaju posebno temeljito čišćenje kože vaše bebe. Iznimno meke čekinje također osiguravaju korištenje ugodno za kožu i nude ugodan učinak masaže za vašeg mališana.
    Od glave do pete za kožu i kosu
    Četka za bebe može se koristiti i za glavu i za tijelo vaše bebe. Kada se koristi na tijelu, nudi temeljito uklanjanje prljavštine, dlačica i znoja. Također njeguje i umiruje perutavu kožu i ekceme. Osim toga, četkica se može koristiti za nježno skidanje tjemenjače ili za smirivanje nadraženog vlasišta.
    Protiv klizanja koristite 2 omče za prste
    Za sigurno i stabilno držanje tijekom pranja, četka za kupanje opremljena je s dvije omče za prste. Zahvaljujući dvije praktične petlje, četkica ostaje sigurna na prstima, čak i u sapunici.
    Higijenska upotreba zahvaljujući jednostavnom čišćenju
    Ostaci se lako uklanjaju s četke nakon svake upotrebe toplom vodom i blagim šamponom. Brzosušeći materijal sprječava nakupljanje bakterija i nastanak plijesni.
    100% siguran zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu
    Četka za kupanje izrađena je od silikona sigurnog za hranu i ne sadrži štetne tvari kao što su PVC, BPA i ftalati. Stoga se ne morate brinuti da će doći u dodir s osjetljivom dječjom kožom. Osim toga, cijela je četkica izrađena kao jedan komad, što sprječava da se mali dijelovi odlijepe i potencijalno progutaju.
    Detalji o proizvodu:
    Ekstra meke čekinje za nježno čišćenje osjetljive dječje kože;
    Pogodno za nježnu masažu;
    S dvije omče za prste;
    Jednostavno, higijensko čišćenje;
    Brzo se suši bez ostataka u čekinjama;
    Materijal: 100% silikon siguran za hranu;
    Boja: mint;

MOŽDA VAS ZANIMA