ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

REER ČAŠA ZA PRANJE KOSE, MYHAPPYBATH CUP

23,95 KM
Na stanju
76082
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Operite kosu bez suza
    Ponekad je pranje kose muka za roditelje i djecu: Ako mališanima voda ili šampon dospije u oči dok peru kosu, to im je obično neugodno. Počnu plakati i od tada se opiru pranju kose. Ali to ne mora biti.
    MyHappyBath Cup posuda za pranje kose osigurava ciljano izlijevanje vode, što olakšava ispiranje šampona i pjene. To štiti osjetljive dječje oči i jamči opuštenu zabavu tijekom kupanja!
    Štiti oči od vode i šampona. Fleksibilni rub se optimalno prilagođava obliku djetetove glave.
    Šalica ima mekani i fleksibilni TPE rub. To znači da se optimalno prilagođava obliku glave vašeg djeteta kada ju prislonite uz glavu. Budući da se stavlja izravno na čelo, svaka je praznina pouzdano zapečaćena tako da nikakva voda ili šampon koji cure ne mogu ući u lice.
    Temeljito ispiranje, veliki kapacitet i ciljano izlijevanje
    Sa svojim kapacitetom od 650 ml, posuda za pranje kose omogućuje brzu, nekompliciranu upotrebu. Uz samo nekoliko mjerica vode imat ćete dovoljno vode da temeljito isperete cijeli šampon. Široki izljev osigurava da se voda rasporedi po cijeloj glavi i nijedno područje ne propušta.
    Jednostavan za korištenje s dodatnom ručkom
    Čaša za pranje kose ima dodatnu ručku. To jamči jednostavno nanošenje čak i kada je mokro. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu, sigurno i udobno leži u ruci.
    Sklopivi dizajn koji štedi prostor i uklonjiva ručka
    Ako šalica više nije potrebna, ručka se može ukloniti i šalica se može sklopiti kada se potpuno osuši. To znači da se može pohraniti na posebno vrlo lako do sljedeće uporabe. Kada se sklopi, može se idealno pospremiti u vašu prtljagu tako da je uvijek spremna, čak i na odmoru.
    Detalji o proizvodu
    Olakšava pranje kose štiteći oči od šampona i vode;
    Mekani i fleksibilni rub prilagođava se obliku vaše glave za sigurno izlijevanje vode;
    Za pohranu koja štedi prostor zahvaljujući sklopivoj šalici s uklonjivom ručkom;
    Jednostavan transport - idealno za putovanja;
    Približne dimenzije: Ø 12,5 cm; Visina: 15,3 cm, sklopljen bez ručke: 6,7 cm;
    Kapacitet: 650 ml;

MOŽDA VAS ZANIMA