ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

CHICCO NEXT 2 DREAMS VRTULJAK GLAZBENI PLAVI

113,90 KM
Na stanju
89772
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Bebama je izuzetno važno, uz aktivnu i živahnu igru, pružiti mirne i opuštajuće trenutke i okruženje.
    Paleta proizvoda iz linije FIRST DREAMS osmišljena je upravo kako bi djetetu pružila priliku za samostalnu igru ili pomogla u stvaranju rituala prije spavanja koji će omogućiti bebi i roditeljima da zaspe i mirnije spavaju.
    Spavanje je jako važno za vašeg mališana. Igračke za uspavljivanje istovremeno imaju glazbu, nježne svjetlosne efekte i objekte koji se pokreću i stvaraju čarobnu atmosferu… I ako vaše dijete bude mirno spavalo i vi ćete se moći više odmoriti.

    Chiccovi stručnjaci stvaraju proizvode u želji da roditeljima ponude rješenja i dodatke koji će im omogućiti kvalitetno provedeno vrijeme s vašim djetetom. Chicco neprestano sudjeluje sa stručnjacima i s roditeljima. Na taj način su došli do razumijevanja djetetovnih i obiteljskih potreba. Neka vaše dijete i vas u svijet snova povede 20 minuta klasične glazbe Chopina, Schumanna i Offenbacha, zvukovi otkucaja srca te umirujući zvukovi, koje je dijete čulo dok je još bilo u vašem trbuhu. Nježna noćna svjetlost dijete smiruje, a vama pomaže pronaći dudu ili djetetovu najdražu igračku bez da palite svjetlo. Na vrtuljku su i četiri mekane igračke koje dijete potiču na promatranje. Elektroničko - glazbeni dio možete skinuti te ga jednostavno namjestiti na kolica za mirne i zabavne šetnje.

    Slatki vrtuljak u nježnoj boji je primjeren za postavljanje na rub krevetića. Vrtuljak je prilagođen tako da ga možete jednostavno namjestiti na »Next to me« krevetiće i na većinu drvenih krevetića (maksimalna širina drveta na koji možete staviti vrtuljak je 3,8 cm) Neka vašega mališana u svijet snova odnese klasična glazba i umirujući šum. Na vrtuljku je namještena zvjezdica koja svijetli. Zvjezdicu možete upaliti ili ugasiti kada želite.
    Nježno noćno svjetlo umiruje i omogućuje vam da lakše pronađete dudu ili djetetovu najdražu igračku, bez da morate paliti svjetlo. Na vrtuljku su još 4 mekane igračke koje potiču dijete na promatranje. Elektronski – glazbeni dio možete jednostavno skinuti i namjestiti na kolica, tako da ga uvijek možete imati sa sobom, a djetetu će to uvijek biti poznata okolina.

    Karakteristike:
    primjereno za djecu od rođenja,
    dimenzije artikla: 58,6 X 48,5 X 26,5 cm,
    dimenzije ambalaže: 40 X 12 X 35 cm,
    svjetlosni efekti,
    zvučni efekti,
    glazbeni efekti,
    djeluje na 3 x AA baterije koje nisu priložene.

    JESTE LI ZNALI DA… djeca lakše zaspu ako ih njišete, jer ih njihanje podsjeća na osjećaj koji su doživljavali prije rođenja.
    NE BRINITE UKOLIKO… se dijete želi pridružiti u vaš krevet. Djeca žele biti blizu svoje mame, a s vremenom se nauče da moraju spavati sami u sobi.
    JESTE LI ZNALI DA… duda može pomoći da dijete lakše zaspe, »dojenje« ih umiruje i opušta.
    JESTE LI ZNALI DA…djeca izaberu igračku prije spavanja. Pronađu svog prijatelja i u njegovoj prisutnosti se osjećaju mirnije i sigurnije.

MOŽDA VAS ZANIMA