ARTIKAL DODAN U KOŠARICU

ZOPA DRVENI SET TRGOVINA SLADOLEDA

182,52 KM219,90 KM
Na stanju
407682
Isporuka 1 do 2 radna dana

Količina:

  • Velika drvena igračka, izdržljivo drvo, netoksična boja, lopatice za sladoled, korneti za sladoled, lopatice za sladoled, kutija za zamrzavanje, sati zabave - ovo je set Wooden Ice Cream Shop.
    Cool zabava ne samo u ljetnim mjesecima
    Sada vaša djeca mogu uživati u ukusnom sladoledu ne samo ljeti. Ovaj sofisticirani i šareni set dizajniran je za razvoj kreativnosti, mašte i poticanje razigrane igre uloga. Prekrasno ugođena kolica koja podsjećaju na prodavaonicu sladoleda spremna su za polazak na putovanje u dječji svijet mašte. Djeca će voljeti njegov autentičan dizajn i jednostavne kontrole. Djeca mogu uživati u ulozi pravog proizvođača sladoleda s alatom za rezanje koji im omogućuje da naprave savršene porcije omiljenog sladoleda. Set također uključuje kutiju za zamrzavanje koja služi kao igračka i pomaže djeci da se pretvaraju da je njihov sladoled uvijek svjež i hladan.

    Naša drvena sladoledarnica odličan je način za razvijanje dječje mašte i kreativnosti, a dok će ih neodoljivo zabaviti, vi sebi priuštite trenutak opuštanja. Pripremite se za nebrojene sate zabave i ukusnih avantura sa svojim malim sladoledarima!

    - Prikladno za djecu od 3 i više godina
    - Potiče maštu
    - Razvija socijalne vještine
    - Papirni novac uključen
    - Korneti, sladoledi, kuglice za sladoled
    - Lopatice za sladoled
    - Kutija za zamrzavanje
    - Dimenzije 66,5 × 32 × 101 cm
    - Izrađen od izdržljivog drva
    - Netoksične boje
    - Ukupno 24 pribora
    - Omogućuje igranje više djece u isto vrijeme
    - Potiče interakciju i socijalizaciju kada se više djece igra istovremeno
    - Dobar savjet za dar

MOŽDA VAS ZANIMA