VIOLETA

Sortiraj po:
   OD  
VIOLETA BABY VLAŽNE MARAMICE 99% WATER 56/1
4,95 KM

Violeta Water & Care baby vlažne maramice 56 kom su maramice sa blagim losionom koji sadrži 99% vode i idealne su za nježnu njegu bebe već od prvog dana.
.

VIOLETA BABY VLAŽNE MARAMICE S ORGANSKIM BADEMOVIM MLIJEKOM
3,30 KM

Baby maramice s ekstraktima organskog porijekla za učinkovito čišćenje i zdravu njegu bebine kože.
Dermatološki odobrene, bez "black listed" sastojaka i djeci prilagođenim pH.

VIOLETA DOUBLE CARE BABY KUPKA 400ML
6,95 KM

Pretvorite kupanje u zabavno vrijeme uz Violeta Double Care blagu kupku za bebe, mekanu poput maminog zagrljaja. Izuzetno nježna i sigurna formula, zahvaljujući hidratantnim i hranjivim svojstvima kozjeg mlijeka. Nanesite manju količinu kroz prste, pobrinite se za stvaranje veselih mjehurića i pretvorite svakodnevnu rutinu kupanja u čaroliju. S ponosom predstavljamo baby kupku sa 98% prirodnih sastojaka, koja je dermatološki testirana te ne izaziva suze, ne sadrži SLES & SLS, nije testirana na životinjama.

VIOLETA DOUBLE CARE BABY ŠAMPON 400ML
6,95 KM

Ukrotiti „divlje i bujne“ vlasi vaših mališana jednostavno je i zabavno uz novi Violeta Double Care šampon za bebe. Ovaj umirujući šampon sadrži hranjive sastojke kozjeg mlijeka kako bi sa lakoćom omekšao i raspetljao kovrče vaše bebe. Nanesite malu količinu na glavu i tjeme, budite iznimno nježni i pustite da čarolija prožme nemirne pramenove nježnih vlasi. S ponosom predstavljamo baby šampon sa 98% prirodnih sastojaka, dermatološki testiran sa formulom „bez suza“, ne sadrži SLES & SLS, nije testirano na životinjama.

VIOLETA DOUBLE CARE BABY ŠAMPON I KUPKA(2U1) 400ML
TRENUTNO NEDOSTUPNO

Savršeno čista i mirisna beba – od sada je tako jednostavno i super zabavno uz Violeta Double Care 2u1 kupku&šampon. Formula „bez suza“ je sigurna za korištenje od glave do pete. Ekstra nježan proizvod zahvaljujući hidratantnim i hranjivim svojstvima proteina kozjeg mlijeka. Nanesite malu količinu na tjeme, trbuh, ne zaboravite na nogice i prstiće, dodajte malo škakljanja i neka čarolija počne. S ponosom predstavljamo baby 2u1 kupku&šampon sa 98% prirodnih sastojaka, dermatološki testirano, sa formulom „bez suza“, ne sadrži SLES & SLS, nije testirano na životinjama.

VIOLETA DOUBLE CARE PANTS 44(JUNIOR+15-25KG)
25,95 KM

Violeta pelene pants 6 Junior+ 15-25 kg 44kom Prve Pants pelene u Europi proizvedene inovativnom AIR DRY tehnologijom. Posebno kreirane kako bi omogućile brzo upijanje i suhu kožu bebe

VIOLETA DOUBLE CARE PANTS 48(JUNIOR 12-17KG)NEW
37,95 KM

Violeta pelene pants 5 Junior 12-17kg 48kom Prve Pants pelene u Europi proizvedene inovativnom AIR DRY tehnologijom. Posebno kreirane kako bi omogućile brzo upijanje i suhu kožu bebe

VIOLETA DOUBLE CARE PANTS 52(MAXI 9-15KG)NEW
37,95 KM

Violeta pelene pants 4 Maxi 9-15kg 52kom Prve Pants pelene u Europi proizvedene inovativnom AIR DRY tehnologijom. Posebno kreirane kako bi omogućile brzo upijanje i suhu kožu bebe

VIOLETA PELENE DOUBLE CARE AIR DRY 48 (6 JUNIOR 16+KG)
40,50 KM

Savršeno upijanje
Svrstane u premium klasu A
Air Dry tehnologija
Izuzetno mekane

Violeta double care pelene savršen su izbor za nježnu dječiju kožu jer ne sadrže losione, parfeme i boje. Savremena tehnologija apsorpcijskih kanala Air Dry, omogućava brzu i ravnomjernu raspodjelu tečnosti i održava kožu suhom. Pored toga, odlikuje ih prozračnost materijala i elastičnost koja doprinosi maksimalnoj slobodi kretanja. Pelene veličine 6 pogodne su za djecu od 16+ kg. Za zaštićenu i suhu kožu mališana Violeta double care pelene.

VIOLETA PELENE DOUBLE CARE AIR DRY 52(5 JUNIOR 11-25)
40,50 KM

Savršeno upijanje
Svrstane u premium klasu A
Air Dry tehnologija
Izuzetno mekane

Violeta double care pelene savršen su izbor za nježnu dječiju kožu jer ne sadrže losione, parfeme i boje. Savremena tehnologija apsorpcijskih kanala Air Dry, omogućava brzu i ravnomjernu raspodjelu tečnosti i održava kožu suhom. Pored toga, odlikuje ih prozračnost materijala i elastičnost koja doprinosi maksimalnoj slobodi kretanja. Pelene veličine 5 pogodne su za djecu od 11 do 25 kg. Za zaštićenu i suhu kožu mališana Violeta double care pelene.

VIOLETA PELENE DOUBLE CARE AIR DRY 76(2 MINI 3-6KG)
33,05 KM

Savršeno upijanje
Svrstane u premium klasu A
Air Dry tehnologija
Izuzetno mekane

Violeta double care pelene savršen su izbor za nježnu dječiju kožu jer ne sadrže losione, parfeme i boje. Savremena tehnologija apsorpcijskih kanala Air Dry, omogućava brzu i ravnomjernu raspodjelu tečnosti i održava kožu suhom. Pored toga, odlikuje ih prozračnost materijala i elastičnost koja doprinosi maksimalnoj slobodi kretanja. Pelene veličine pogodne su za djecu od 3 do 6 kg. Za zaštićenu i suhu kožu mališana Violeta double care pelene.

   OD