HOT FOCUS

Sortiraj po:
   OD  
-20%
HOT FOCUS 2U1 SET TAJNA PORUKA JEDNOROG
20,44 KM25,55 KM

Predstavljamo Hot Focus Unicorn Set dnevnik tajnih poruka – čaroban način da svoje tajne sačuvate na sigurnom i izrazite svoju unutarnju kreativnost! Pripremite se da krenete na putovanje ispunjeno jednorozima, snovima i skrivenim porukama uz ovaj očaravajući dnevnik.

Set dnevnika s tajnim porukama Hot Focus Unicorn sadrži lijepo dizajniran dnevnik ukrašen prekrasnim umjetničkim djelima na temu jednoroga. Ovaj dnevnik nije samo obična bilježnica; ima moć otključavanja tajnih poruka i skrivenih iznenađenja. Uz njegovu bravu i ključ, samo vi možete pristupiti blagu skrivenom na njegovim stranicama.

Otvorite dnevnik i vidjet ćete da vas čeka svijet kreativnosti. Svaka je stranica ispunjena je ilustracijama na temu jednoroga, nadahnutim citatima i interaktivnim aktivnostima koje potiču vašu maštu. Upotrijebite priloženu olovku s jednorogom i olovku s nevidljivom tintom za pisanje tajnih poruka i otkrijte ih kasnije pomoću posebnog UV svjetla na kapici olovke. To je čaroban način da komunicirate sa svojim najbližim krugom i zaštitite svoje misli i snove.

Dob: 5 + godina
Materijal: karton, plastika, papir
Dimenzije: 21,5 x 21,5 x 3 cm
Set sadrži: bilježnicu i čarobnu kemijsku olovku sa UV svjetlom
Proizvođač: Hot Focus

-20%
HOT FOCUS 2U1 SET TAJNA PORUKA MAČKA
20,76 KM25,95 KM

Predstavljamo Hot Focus Caticorn Set dnevnik tajnih poruka – čaroban način da svoje tajne sačuvate na sigurnom i izrazite svoju unutarnju kreativnost! Pripremite se da krenete na putovanje ispunjeno jednorozima, snovima i skrivenim porukama uz ovaj očaravajući dnevnik.

Set dnevnika s tajnim porukama Hot Focus Caticorn sadrži lijepo dizajniran dnevnik ukrašen prekrasnim umjetničkim djelima na temu Caticorna. Ovaj dnevnik nije samo obična bilježnica; ima moć otključavanja tajnih poruka i skrivenih iznenađenja. Uz njegovu bravu i ključ, samo vi možete pristupiti blagu skrivenom na njegovim stranicama.

Otvorite dnevnik i vidjet ćete da vas čeka svijet kreativnosti. Svaka je stranica ispunjena je ilustracijama na temu Caticorna, nadahnutim citatima i interaktivnim aktivnostima koje potiču vašu maštu. Upotrijebite priloženu olovku s nevidljivom tintom za pisanje tajnih poruka i otkrijte ih kasnije pomoću posebnog UV svjetla na kapici olovke. To je čaroban način da komunicirate sa svojim najbližim krugom i zaštitite svoje misli i snove.

Dob: 5 + godina
Materijal: karton, plastika, papir
Dimenzije: 21,5 x 21,5 x 3 cm
Set sadrži: bilježnicu i čarobnu kemijsku olovku sa UV svjetlom
Proizvođač: Hot Focus

-20%
HOT FOCUS 3D TORBICA SA ŠMINKOM GLOW
23,80 KM29,75 KM

Ovaj prekrasni set uključuje 3D ukrašnu torbica čiji rub svijetli u mraku, a u njoj se nalazi dragocjena kozmetika. Sadrži: 1 Crossbody torbicu sa svjetlećim rubom, 1 mirisno sjajilo za usne, 1 paletu sjenila sa svjetlećom kutijom, 1 aplikator za sjenilo, 1 balzam za usne.

-20%
HOT FOCUS BALLERINA DNEVNIK SET
18,24 KM22,80 KM

- Savršeno za vođenje dnevnika, crtanje, bojanje u svakodnevnom životu. Potaknite djecu da pišu smiješne i nezaboravne stvari koje se događaju svaki dan.
- Ovaj  dnevnik savršen je za svaku curicu koja želi zadržati svoje tajne skrivenima. Dajte svojoj djevojčici  mjesto da napiše svoje misli!
- olovka s nevidljivom tinstom i vrhom sa UV svjetlom– Napišite tajne poruke nevidljivom tintnom koju samo vi možete otkriti pomoću UV svjetla.
- Pritisnite tipku UV svjetla da otkrijete svoju tajnu poruku.
Kompaktna veličina savršena za školske dane, izlete i za skrivanje ispod jastuka.
- Izdržljivi tvrdi uvez pruža dodatnu podršku za pisanje bilo gdje i bilo kada.
- Čuva najdublje misli i tajne sigurnima od znatiželjnih očiju. Potaknite djecu da izraze emocije i osjećaje.
Savršen je rođendanski poklon za svaku djevojčicu.

Sadržaj:
1x šnalicaza kosu
1x dnevnik
1x list mirisnih naljepnica
1x 2-u-1 kemijska olovka s nevidljivom tintom

 

-20%
HOT FOCUS BALLERINA SET ZA ŠMINKANJE
12,88 KM16,10 KM

Pakiranje uključuje: 4 mirisna svjetlucava mini ruža za usne, 1 paletu svjetlucavih sjenila, 1 aplikator za sjenilo.
Netoksični materijali prikladni za djecu: Izrađeno s najvećom pažnjom korištenjem sigurnih, netoksičnih materijala, pružajući bezbrižno iskustvo šminkanja za roditelje i beskrajnu zabavu za djecu.
Neka vaše princeze zablistaju uz mirisne svjetlucave ruževe za usne i blistavu paletu sjenila. Set potiče kreativnost i maštovitu igru, omogućujući djeci da izraze svoj jedinstveni stil.
Savršen za darove, za igru i više: idealan za rođendane, praznike ili za igru sa prijateljicama, ovaj Ballerina Shine Cosmetics set je divan dar koji daje dašak sjaja svakoj prilici. Potaknite kreativnost i maštovitu igru s prijateljima!

Dimenzije proizvoda:
15,5 x 3,0 x 15,3 cm
Dimenzije paketa:
22,0 x 30,0 x 13,0 cm
Težina:
0,13 KG

-20%
HOT FOCUS DAZZLE NAILS SET ZA NOKTE SA NARUKVICOM/GUMICOM
11,16 KM13,95 KM

Stvorite zadivljujući izgled noktiju s Hot Focus Dazzle Nails Setom
Sadrži ljuskice za nokte, naljepnice za nokte i sve što vam je potrebno za stvaranje preslatkog dizajna noktiju
Lako se nanosi i ne zahtijeva ljepilo
Paket sadrži 12 ljuskica za nokte, 1 list naljepnica za nokte i 1 spiralnu gumicu za kosu/narukvicu

-20%
HOT FOCUS DAZZLE NAILS SET ZA NOKTE SA UKRASOM ZA KOSU
11,16 KM13,95 KM

Zaplešite sa stilom uz Hot Focus Ballerina Dazzle Nail Art set s mašnom, gdje svaki nokat priča bajku.
Zalijepite ljuskice na nokte i pokažite ih svima, lako se nanosi i jednako lako uklanja.
Stvarajte i igrajte se, miješajte i spajajte za sate umjetničke zabave
Upotpunite svoj izgled mašnom za kosu, blistavim dodatkom svakoj frizuri.

-20%
HOT FOCUS DAZZLE UP SET
12,88 KM16,10 KM

Hot Focus Dazzle Up Temporary Tattoo & DIY narukvice pružaju fantastičnu priliku mladim ljubiteljima mode da dizajniraju i naprave svoje vlastite prepoznatljive narukvice i da se ukrase divnim tetovažama.
     Svaka je tetovaža vrlo detaljna i jednostavna za nanošenje i uklanjanje, omogućujući djeci da isprobaju različite izglede i stilove.
     Za izradu ovog seta korišteni su sigurni, netoksični materijali. Sva roba je podvrgnuta testiranju u skladu sa sigurnosnim standardima GCC-a.
     Ovaj komplet će dodati element šarma inspiriranog baletom i neograničene kreativnosti u svijet vašeg djeteta.

-20%
HOT FOCUS DNEVNIK GLOW IN THE DARK JEDNOROG
21,32 KM26,65 KM

Moderni Hot Focus Glow in the Dark dnevnik s elegantnom olovkom u obliku duginog srca (jednorog) očaravajući je i zadivljujući pribor za pisanje koji spaja kreativnost, samoizražavanje i dašak magije. Sa svojim dizajnom na temu jednoroga, elementima koja svijetle u mraku i komplementarnom olovkom u obliku duginog srca, ovaj set nudi maštovit i zabavan način za bilježenje misli, snova i ideja. U setu dolazi čarobni dnevnik sa predivno dizajniranim stranicama koje su idealne za zapisivanje misli ili pak za crtanje, predivna olovka sa duginim srcem, gumica u obliku ruža za usne, presatke spajalice i naljepnice. Mnogo elemenata koji svijetle u mraku za dodatni osjećaj čarolije. Idealan poklon za sve curice.

 

-20%
HOT FOCUS DNEVNIK S OLOVKOM I NARUKVICOM/GUMICOM ZA KOSU
20,92 KM26,15 KM

Preslatki čarobni dnevnik za svaku djevojčicu. Predivno ukrašen svjetlucavim elementima i jednorozima, sa preslatkom olovkom za pisanje, te modernom gumicom za kosu-narukvicom.

Idealan poklon za svaku djevojčicu!

-20%
HOT FOCUS DNEVNIK SA FUTROLOM LEPTIR
20,92 KM26,15 KM

Čarobni dnevnik s motivom leptira ima priloženu olovku i spiralnu gumicu za kosu koju možeš koristiti i kao narukvicu.

Proizvod je namijenjen djeci starijoj od 5 godina.

-20%
HOT FOCUS DNEVNIK SA MODNIM DODATKOM
18,04 KM22,55 KM

Učinite pisanje zabavnim za svoje dijete uz Hot Focus Wild & Free Fun Writer Dnevnik s čarobnom olovkom.
Tajna olovka za poruke s dva vrha pomaže u čuvanju tajni- olovka piše nevidljivom tintom, te je moguće pročitati sadržaj dnevnika samo pomoću čarobnog svjetla koji dolazi na olovci.
Mirisne naljepnice za još veću kreativnost.
Uključuje predivni ukras za kosu kao moderan bonus.

-20%
HOT FOCUS DNEVNIK SET LEPTIR
21,32 KM26,65 KM

Moderni Hot Focus dnevnik s elegantnom olovkom u obliku leptira očaravajući je i zadivljujući pribor za pisanje koji spaja kreativnost, samoizražavanje i dašak magije. Sa svojim dizajnom na temu leptira i komplementarnom olovkom ovaj set nudi maštovit i zabavan način za bilježenje misli, snova i ideja. U setu dolazi čarobni dnevnik sa predivno dizajniranim stranicama koje su idealne za zapisivanje misli ili pak za crtanje, predivna olovka, gumica u obliku ruža za usne, presatke spajalice i naljepnice.  Idealan poklon za sve curice.

-20%
HOT FOCUS GIRL BEAUTY TECH
21,32 KM26,65 KM

Set šminke dolazi sa svjetlom za selfie i ogledalom. Savršeno za djevojke za snimanje dobrog selfija nakon šminkanja!

1 x svjetiljka za selfie i ogledalo sa kopčom
1 x paleta sjenila
1 x aplikator
1 x ruž za usne
1 x priručnik za upotrebu svjetla za selfije

Izrađena od visokokvalitetnih materijala
Savršena kombinacija za naše ljubitelje ljepote i tehnologije. Zabavite se stvarajući sadržaj uz naše selfie svjetlo kako biste dobili savršeno osvjetljenje na svojim fotografijama.
Dimenzije proizvoda: 14,50 x 16,50 x 2,50 cm
Dimenzije paketa: 37 x 36 x 29 cm
Težina: 0,18KG
Težina pošiljke: 0,23 kg
Preporučena dob: Prikladno za 5 godina i više

-20%
HOT FOCUS GIRLS SECRET DNEVNIK
25,92 KM32,40 KM

Predstavljamo Hot Focus Unicorn Set dnevnik tajnih poruka – čaroban način da svoje tajne sačuvate na sigurnom i izrazite svoju unutarnju kreativnost!

Predivni čarobni set od 24 dijela koji uključuje dnevnik za pisanje svih tvojih tajni, čarobnu olovku koja piše nevidljivom tintom. Tvoje tajne jedino je moguće pročitati kada ih osvjetliš čarobnim UV svjetlom na olovci.Led svjetlo za lakše čitanje i pisanje u mraku. Set naljepnica.

-20%
HOT FOCUS GLAMOUR BEAUTY
33,60 KM42,00 KM

Hot Focus predivni glamurozni set za sređivanje. Predivna četka za kosu i rajf za savršenu frizuru. Ogledalce sa malom četkom savršeno za put. Preslatke šnalice i šminka za još ljepši izgled. Idealan poklon za svaku curicu.

   OD